Onze kinderen zijn allebei enorme waterratten. Ze zijn niet uit het zwembad te krijgen. De zee echter is weer een heel ander verhaal. De zee vinden ze te gek maar al die scherpe schelpjes en steentjes kunnen de pret nog wel eens bederven. Maar daar zijn Duukies Beachsocks dus dé oplossing voor.

Oceanen, zeeën en krabben

De kleine man begint al een aardige wereldreiziger te worden. Twee jaar geleden ging hij mee naar Sri Lanka waar hij de golven in de oceaan trotseerde. Afgelopen jaar gingen we naar Costa Rica, waar hij enorm veel zwom. In de zwembaden bij de hotels, in de warmwaterbronnen bij de vulkanen maar de oceaan? Dat was opeens toch wel een dingetje. Niet zozeer om het water maar wel om de steentjes, schelpjes en zogenaamde krabben die hij dacht gevoeld te hebben. Met geen mogelijkheid kregen we meneer verder dan 3 centimeter de oceaan in.  Zodra hij dacht iets te voelen was het gedaan met de pret en rende meneer terug naar het zand.

duukies-beachsocks-beschermen-de-voeten-van-je-kind-4

Curaçao

Aankomend voorjaar gaan we op vakantie naar Curaçao met het gezin. Lekker een beetje het eiland bekijken, mijn zusje op zoeken en natuurlijk zwemmen. Dat laatste natuurlijk in het zwembad maar eigenlijk hoop ik ook lekker te kunnen snorkelen met meneer. Maar ja, dan moet hij dus de zee in, en in de zee kunnen best wel eens steentjes en schelpjes liggen. Ik werd dus heel blij toen ik de Duukies Beachsocks ontving!

Duukies Beachsocks

Duukies Beachsocks zijn dé ideale oplossing voor het spelen op het strand of zelfs bij het zwembad. Ze zijn te vergelijken met de ouderwetse waterschoentjes maar Beachsocks zijn veel toffer. Ze zijn soepel, zitten lekker en beschermen de voeten van je kindje tegen de zon, zand, schelpjes, steentjes en zelfs tegen uitglijden door de anti-slip zool.

duukies-beachsocks-beschermen-de-voeten-van-je-kind-2
Mijn kleine man testte ze al even uit in de woonkamer en in het plaatselijke zwembad. Rennen rond het zwembad, wat eigenlijk niet mag maar kinderen toch doen, is geen probleem met deze sokken. Ze blijven in het water super goed zitten en na het zwemmen zijn ze ook snel weer droog.

Duukies Beachsocks beschermen de voeten van je kind

Je snapt natuurlijk wel dat we deze beachsocks met veel plezier mee gaan nemen naar Curaçao. Ik bestel er ook nog een paar voor de kleine meid. Dan kan zij ook onbezorgd de zee in en spelen bij het zwembad.

Waar vind je Duukies Beachsocks?

Duukies Beachsocks vind je in verschillende kleuren en prints in de webshop van Duukies. Je hebt al een paar beachsocks van €12,95.

Kende jij Duukies Beachsocks al? Zou dit ook wat voor jouw kindje zijn? 

Handtekening

 

 

 

 

 

 

sponsor♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.