Wat gaat de tijd hard, en wat groeien ze snel. Een echt cliché die elke moeder wel herkent. Toch kan ik soms niet wachten tot ze weer ergens aan toe zijn. Zo ook met de kinderkamer van de jongste. Voor haar, bijna nieuwe, kamer was ik op zoek naar een dekbedovertrek voor een meisje.

Van babykamer naar meisjeskamer

Oké, ik ben er dit keer wat vroeg bij maar ik was de  babykamer stiekem een beetje zat. Mijn kleine man had met veel plezier al ruim twee jaar gebruik gemaakt van deze kamer. Toen zijn zusje geboren werd verhuisde hij naar een andere kamer en kreeg een echte stoere jongenskamer.  De kleine meid maakte vervolgens gebruik van dezelfde babykamer. Een erg mooi kamertje met een behangboom van vier meter hoog op de muur. Ik was er nog steeds super blij mee.

De kleine meid is nu bijna anderhalf, haar kleding past niet zo goed meer in haar kast. De behangboom werd ik stiekem toch een beetje zat en ik kon gewoon niet wachten om er een echte meisjeskamer van te maken. Zo gezegd, zo gedaan.

Van ledikant naar eenpersoonsbed

Ho, stop! Deze stap zetten we nog niet hoor. Ze is nog zo klein en ligt voorlopig nog prima in haar ledikantje. Wel is haar kamertje helemaal aangepakt en kocht ik ook alvast een tof eenpersoonsbed, die we nu als bank gebruiken om voor te lezen. Een beetje gek misschien maar deze keuze maakte ik omdat haar kamer anders zo onwijs leeg zou zijn na de verkoop van de meeste meubeltjes.

Maar ja, op zo’n mooi eenpersoonsbed moet ook wel een echt dekbedovertrek voor een meisje. Eén die groot genoeg is, past bij de kleuren op haar kamer en natuurlijk heerlijk slaapt. Ik mocht er één uitkiezen tussen de producten van de Dekbeddiscounter. En dat viel niet mee, kan ik je vertellen.

Van ledikant naar bed met een dekbedovertrek voor een meisje

Keuzes, keuzes

Na lang zoeken kon ik eindelijk een keuze maken uit de enorme hoeveelheid dekbedovertrekken op de website. Ik koos voor een overtrek van HIP. Een merk met een kleurrijke collectie dekbedovertrekken. Te gek voor een meisjeskamer.

Van ledikant naar bed met een dekbedovertrek voor een meisje

Binnen één werkdag had ik het pakketje al binnen en bleken de kleuren net zo sprekend als op de foto. Ik kon niet wachten tot ik het bed op kon maken om te zien hoe het bij de rest van de kamer zou kleuren. En dat het kleurt, dat is één ding dat zeker is. Wat een vrolijk dekbedovertrek en hij is ook enorm zacht door het gebruik van katoensatijn. Dit zorgt er overigens ook voor dat hij kreukvrij uit de was komt. Ik hou ervan!

Van ledikant naar bed met een dekbedovertrek voor een meisje

De kleine meid heeft haar bed ook goed gekeurd want ze vind het prachtig om er op te spelen. Binnenkort zal ik je natuurlijk nog even een toffe binnenkijker geven, zodat je het gehele kamertje kan bewonderen.

Wanneer ging jouw kindje van het ledikantje naar een eenpersoonsbed?

Handtekening

 

 

 

 

 

sponsor♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.