Binnenkort hebben wij een bruiloft van vrienden. Hartstikke leuk natuurlijk maar wat trek je aan. Meestal ga je als vrouw toch voor een jurkje maar ik wilde eens een keer geen jurk naar een bruiloft. Dus ik ging op zoek naar leuke outfits met tops en blazers. Ik kan je vertellen dat je er dan ook super stijlvol uit kan zien.

Een bruiloft zonder dresscode

Enkele keren hebben wij een bruiloft meegemaakt met een zekere dresscode. Van gala tot feestelijk, van de nadruk op een kleur tot wit. We hebben al het één en ander gezien. Eén ding is natuurlijk duidelijk bij een bruiloft, het is een groot feest  en een bijzondere dag dus je komt niet in je dagelijkse kloffie. Of dat  nou een tuinbroek, joggingbroek of sweatdress is, dat trek je dus niet aan. En nee, ook niet als er op de uitnodiging geen dresscode vernoemd staat.

Maar wat trek je dan wel aan als je geen jurk naar een bruiloft aan wilt?

Geen jurk naar een bruiloft

Ik hou van jurkjes, begrijp me niet verkeerd maar dit keer had ik wilde ik eens iets anders aan. Iets wat feestelijk is, stijlvol maar stiekem ook lekker zit. Een jurkje met een panty zag ik daarnaast ook niet helemaal zitten midden in de winter. Aangezien we lopend van locatie wisselen tijdens de grote dag zag ik mezelf al met bevroren knikkende knieën arriveren op de volgende locatie.

Gelukkig mocht ik een outfit shoppen bij Sans-online. Een fijne webshop met een ruim aanbod dames- en herenkleding. Daar kon ik vast wel inspiratie vinden voor een bruiloft.

Inspiratie

Zoals ik al eerder noemde ging ik op zoek naar een geschikte outfit bestaande uit een top, een blazer en een broek. Een mooie pantalon zit net wat prettiger dan een panty en is bovendien ook wat warmer. Met een goede pump eronder staat het ook nog eens super chique en, mooi meegenomen, je benen ogen langer.

What to wear; geen jurk naar een bruiloft
Blazer (Esprit), Top (Vero Moda), Pantalon (Esprit)

Wat ik erg fijn vind aan deze outfit is dat je alle items ook prima afzonderlijk door kan dragen. Zo hangt je mooie kleding niet te verstoffen in de kast na de bruiloft.

Wil je nou toch een beetje meer kleur in je outfit? Kies dan voor een mooie poederkleur top met, eventueel, een chique blazer er overheen. Ook deze stijl je af met een pantalon en pumps  of natuurlijk met een mooie rok, als je toch voor de panty gaat.

What to wear; geen jurk naar een bruiloft
Top (Vero Moda, Blazer (Garcia), Top (Videca)

Wat zou jij aandoen als je geen jurk naar een bruiloft aan wilt? 

Handtekening

 

 

 

 

 

sponsor♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.