Al jaren hebben wij een grote wereldkaart op de werkkamer hangen. Als we op reis zijn geweest krassen we daar het betreffende land op af. Zo hebben we in de loop der jaren al een aardig kleurrijke wereldkaart gekregen. Wereldkaarten blijven toch altijd fascinerend en dat vindt onze oudste ook.

Alle landen aan de muur

In de aanloop naar onze vakantie is onze kleuter druk in de weer met de wereld. Waar wonen wij, waar wonen opa en oma, waar gaan we naartoe op vakantie en waar zijn we al geweest. Die grote wereldkaart in de werkkamer vind hij wel leuk maar die is gewoon niet zo praktisch voor kleine kinderen. Deze hangt namelijk te hoog en is ook niet zo duidelijk.

Blij verrast  was meneer dan ook toen bleek dat hij een wereldkaart uit mocht zoeken  op een materiaal naar  keuze. Hij wilde wel een mooie kindvriendelijke kaart voor boven z’n bureau. Dus zo geschiedde.

Wereldkaarten op hout

We zochten samen een mooie afbeelding uit in de webshop van Wereldkaarten.nl. Dat viel nog niet mee want het assortiment kinderkaarten was enorm groot. Van gedetailleerde afbeeldingen tot abstractere platen, de keuze was reuze. Na wat vergelijken kozen we een wereldkaart met dieren. Zo is het niet alleen een vrolijke kaart maar ook één die dienst kan doen als zoekkaart.

De afbeelding was gekozen maar toen volgde de keuze voor het materiaal. Ook dat viel niet mee. Wilden we een wereldkaart op canvas, aluminium, plexiglas, hout of gewoon als poster? Of toch maar een behangetje of een kraskaart? Die laatste hadden we al dus we kozen voor de optie ‘hout’.

Te gekke wereldkaarten voor de kinderkamer

Kleur aan de muur

Binnen een week ontvingen we onze wereldkaart op hout. Netjes thuis afgeleverd en goed verpakt. De kleuter pakte hem meteen uit en samen hebben we veel landen aangewezen en dieren gezocht. Aangezien beide kinderen de wereldkaart zo mooi vinden pronkt hij nu nog even beneden in de kamer maar binnenkort verhuisd hij  naar het bureau van de oudste. Daar zal hij voor veel kleur aan de muur zorgen.

Te gekke wereldkaarten voor de kinderkamer

Wil jij één van deze te gekke wereldkaarten aan de muur? Neem dan eens een kijkje in de webshop. 

Heb jij ook al een wereldkaart aan de muur?

Handtekening

sponsor

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Te gekke wereldkaarten voor de kinderkamer

  1. MarjonS
    22 februari 2017 at 13:17 (7 jaar ago)

    Wat een leuke wereldkaart. Zeker voor een kinderkamer of speelkamer.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.