Als ik de kans zou hebben zou ik ons huis regelmatig omgooien en van nieuwe spulletjes voorzien. Ik vind het gewoon heerlijk om een ruimte in te richten. Ik kon dan ook niet wachten tot ik de kamers van de kinderen mocht veranderen van babykamer naar kinderkamer. Vind jijdat nou ook zo leuk, dan heb ik hier alvast wat leuke inspiratie voor wat betreft raamdecoratie in de kinderkamer. 

Kinderkamer inspiratie

Geruime tijd geleden heb ik al eens een kijkje in de babykamer gegeven. Deze was toen helemaal klaar voor onze kleine meid. De oudste verhuisde naar de logeerkamer en kreeg daar een te gekke boskamer. Inmiddels zijn we al bijna 2 jaar verder en veranderde de babykamer in een (grote) meisjeskamer. Ze is groot genoeg om zelfs een elektrische scooter met ons rond de stad te rijden. Kijkje in de kinderkamer

Ik vind het super leuk om kinderkamer inspiratie op te doen en kan uren scrollen op Pinterest en op woonsites voor leuke en originele ideeën. Uiteindelijk maak ik van al mijn ideetjes dan een moodboard of simpelweg een collage en zo krijgt mijn idee dan langzaam vorm. Stiekem is de hele voorbereiding alleen al het allerleukste.

Op zoek naar raamdecoratie

De mensen die weten waar wij wonen zullen wellicht wel begrijpen dat het vinden van passende raamdecoratie geen gemakkelijke opgave is. Wij hebben enorm veel ramen en deze hebben ook geen normale afmetingen en vormen. Even een kant en klaar gordijntje van de HEMA ophangen zit er bij ons dus niet in. Ik vind het echter wel super leuk om inspiratie te halen van websites en aanbieders in raamdecoratie. Wie weet kan ik zo’n product wel ombuigen tot een passend ontwerp voor ons huis.

Zo snuffelde ik wat tussen de diverse raamdecoratie van VELUX en kwam daar, naast de standaard verduistering,  zelfs verduisterende rolgordijnen van Star Wars tegen. Mijn oudste begint zich al een beetje te interesseren in Star Wars dus een rolgordijn met een Stormtrooper erop zou hij natuurlijk wel erg gaaf vinden.

Kinderkamer inspiratie; raamdecoratie

De jongste zou ik wellicht meer plezier doen met raamverduistering van een prinses of gewoon lekker een knallend meidenkleurtje. Waar ik ook overigens ook wel van houd.

Kinderkamer inspiratie; raamdecoratie

Wat vind jij mooie raamdecoratie voor een kinderkamer? 

Handtekening

sponsor♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.