Door Debbie; Kinderen en zoetigheid, het is een gouden combi. Volgens mij zit dat ergens in geprogrammeerd. Ze houden gewoon van zoet. Nou heb ik zelden snoepjes in huis maar ik bak natuurlijk veel en dus is er meestal wel iets van koek of cake of taart. Niet dat ze alleslusten hoor, het moet wel een beetje kidsproof zijn. Ze zijn in ieder geval gek op koekjes! 

Peanut Butter Cookies

Veel kinderen houden wel van pindakaas op brood. Dus waarom niet in een koekje?! Ik moest me er toch maar eens aan wagen, peanut butter cookies. Ik hou zelf helemaal niet van pindakaas maar uiteraard heb ik wel geproefd. Zelfs ik vind ze lekker! Probeer het maar eens, ze zijn heel makkelijk te maken en erg smakelijk!

Recept Peanut Butter Cookies

Wat heb je nodig?

• 50 gram zachte roomboter
• 100 gram lichtbruine basterdsuiker
• 50 gram pindakaas
• 1 losgeklopt ei
• 1 theelepel vanille extract
• 200 gram bloem
• 1/2 theelepel baking soda (of evt een halve theelepel bakpoeder)

Hoe ga je te werk?

  1. Mix de boter met de suiker zacht en romig.
  2. Voeg de pindakaas, het ei en vanille extract toe.
  3. Als laatste voeg je de bloem en baking soda toe.
  4. Meng tot het een samenhangend deeg is en laat, verpakt in huishoudfolie, een half uurtje rusten in de koelkast.
  5. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 180°C.
  6. Maak balletjes ter grootte van een walnoot en druk ze een beetje plat met een vork.
  7. Bak ze in 10 minuten goudbruin.
  8. Laat afkoelen op een rek.

Recept Peanut Butter Cookies

Dit artikel is geschreven door Debbie Bodewes. Meer van Debbie vind je op haar blog Deb’s Bakery & Kitchen.



♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *






Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.