De trend van spreuken en teksten op de muur is wel een beetje voorbij. Ook de wandschilderingen zie je steeds minder vaak op de kinderkamer. Maar wat als je nou toch iets anders wilt? Iets wat echt origineel is en de kinderkamer in één keer een te gekke uitstraling geeft? Daar heb ik iets voor gevonden. 

5x Originele muren

Met een likje verf tover je een kinderkamer al snel om tot een paleisje. Een toffe poster aan de muur of een schilderijtje en je bent eigenlijk al klaar. Maar hoe leuk is het als je het eens anders aan kan pakken? Niet de geijkte pot verf tegen de muur of dat zoete behangetje maar juist een hele stoere graffiti bijvoorbeeld. Ik hoor je denken; dan moet ik toch nog steeds een wandschildering laten maken? Of iemand inhuren die handig is met spuitbussen? Nee, natuurlijk niet. Je kunt namelijk ook voor fotobehang kiezen en dat heb je tegenwoordig in alle soorten en maten. Ik laat je een paar favorieten zien;

5x-originele-muren-voor-de-kinderkamer

Hier zie je dus zo’n toffe graffiti op fotobehang. Geschikt voor elke gladde muur in je huis en natuurlijk extra gaaf op een stoere jongenskamer. Mijn oudste begon al lief te glimlachen of hij deze op zijn kamer mag.

Uiteraard kun je ook kiezen voor fotobehang met stenen. Een robuuste muur met schaduwen in  de jongenskamer;

5x-originele-muren-voor-de-kinderkamer-2

Of juist een wat romantischer en rustiger beeld voor de meisjeskamer;

5x originele muren voor de kinderkamer

Hou je niet zo van fotobehang of wil je liever iets op de muur wat minder heftig is? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een mooie wandsticker.  Ook daarin heb je enorm veel keuze. Kies bijvoorbeeld voor een wandsticker met cactussen erop. Perfect voor de babykamer of voor een gezellige kinderkamer. Je kunt ervoor kiezen om enkele cactussen hier en daar op de muur te plakken of juist om een grote wandsticker op een paneel te plakken.

5x originele muren voor de kinderkamer

Ook de monochrome trend is nog steeds heel hip. Perfect voor de tienerkamer of kinderkamer is dan ook deze zwarte wandsticker van een kat.

5x originele muren voor de kinderkamer

Houd jij ook van originele muren of ga jij liever voor een egaal kleurtje?

Handtekening

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on 5x originele muren voor de kinderkamer

 1. Ineke
  10 mei 2017 at 14:42 (7 jaar ago)

  Hier liever een originele muur ipv egale muren :D.

  Beantwoorden
 2. Jacqueline
  20 april 2017 at 21:48 (7 jaar ago)

  Nou heb ik toevallig net de muurschildering in mijn dochters kamer vervangen door een egale muur. 😉 Maar sowieso is het leuk om af en toe wat te veranderen. Dat doen we eigenlijk te weinig.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.