Topografie voor peuters. Het moet niet gekker worden, zou je denken. Mijn kleine man vind dit echter super leuk. In zijn spel gaat hij regelmatig op reis. Meestal gaat hij dan naar Amerika of Sri Lanka. We ontvingen een heel leuk boek wat super aansluit bij zijn interesse in reizen en topografie.

Topografie voor peuters

Afgelopen winter zijn wij op reis geweest naar Sri Lanka. Ik schreef hier eerder al een post over. Deze reis heeft behoorlijk indruk gemaakt op onze kleine man. Wanneer hij in zijn spel op reis gaat, vliegt hij vaak naar Sri Lanka. Sinds een paar weken noemt hij ook opeens Amerika. Geen idee hoe hij daar aan komt, maar hij weet wel te vertellen dat dat ook ver vliegen is. Daarnaast vind hij het erg interessant om te weten in welke stad familie en vrienden wonen. Hij is dus lekker bezig met plaatsbepaling en een stukje topografie. Toen we dit leuke boek ontvingen van de uitgever was dit dan ook een schot in de roos.

Mijn Eerste Atlas

topografie voor peuters

Mijn Eerste Atlas is een kartonboek met afbeeldingen van de verschillende werelddelen. Bij elk werelddeel vind je super leuke illustraties die betrekking hebben op het betreffende land. Zo vind je de Eiffeltoren in Frankrijk, de Chinese muur, een eland in Alaska, olifanten in Afrika en een kangoeroe in Australië. Alle illustraties zijn gemaakt door Stephen Barker en herkenbaar voor de allerkleinsten. Met dit boekje vergroot je niet alleen de woordenschat van kinderen maar zelfs een stukje wereldkennis. Door de levendige illustraties en het vrolijke kleurgebruik is dit boek al geschikt voor baby’s. Naarmate de kinderen groter worden kun je zelfs een beetje topografie leren. Onze peuter vind het erg leuk om de plaatjes te bekijken en te leren waar bepaalde landen liggen. Voor ons is dit een zeer geslaagd boek!

topografie voor peuters

Stephan Barker | Mijn eerste atlas | ISBN 9789000346820 | Prijs  € 8,99 | Verkrijgbaar vanaf 15 oktober | Van Holkema & Warendorf♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.