Pffff heet! Hittegolf! Wij Nederlanders kunnen altijd heerlijk drammen over het weer. Het is nooit goed. Te koud, te nat. te droog en nu dus te heet. In huize Bblogt maken we er gewoon iets leuks van. Om even te ontsnappen aan de hitte hebben we dan ook onze seizoensboom aangepakt. Lekker binnen aan de eetkamertafel hebben we er een heuse Ijsjes Seizoensboom van gemaakt.

Een paar weken geleden liet ik jullie al kennis maken met onze seizoensboom. Deze was toen versierd met zomerbeestjes (insecten). Onze kleine man is namelijk gek op beestjes zoeken. Nu het echter zo warm is zijn we drukker met het zwembadje en de modderkeuken dan met beestjes zoeken. Tijd dus om onze boom een make-over te geven. Het thema was dan ook snel gekozen; een ijsjes seizoensboom.

We hebben hiervoor diverse kleuren papier gebruikt en, zo uit de losse pols, ijsjes getekend. Aangezien we die nu vaker eten als normaal was er inspiratie genoeg. Wat knip en plakwerk later lagen er drie hoorntjes met ijsbolletjes. De blauwe is trouwens smurfenijs. De kleine man is er gek op, ondanks dat het smaakt naar mierzoete en chemische kauwgom. Vervolgens moesten we toch echt drie ijsjes opeten omdat ik de stokjes nodig had voor de drie waterijsjes. Hè wat vervelend. De kleine man is ook gek op watermeloen dus daar wilde hij ook een paar stukjes van in de boom. Zo gezegd zo gedaan. Alle ijsjes en watermeloentjes heb ik met dubbelzijdig plakband in de boom geplakt.  Inmiddels pronkt er op het tafeltje van de kleine man dus een echte ijsjes seizoensboom.

Ideeën voor nog meer zomerse bomen zijn er genoeg dus wie weet verschijnt er over een paar weken wel weer een foto van een nieuwe make-over. Het blijft leuk om te maken en is over het algemeen ook zo gedaan. Nu is het eerst tijd voor een ijsje. Lekker afkoelen.

ijsjes seizoensboom♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Ijsjes Seizoensboom

  1. Janneke Boer
    1 juli 2015 at 12:50 (9 jaar ago)

    Wat een leuk idee Bianca! Mijn handen gaan kriebelen!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.