Ben je van plan om een weekend naar Limburg te gaan en zoek je een fijn verblijf? Dan heb ik de tip voor je: Hotel Maashof in Venlo. Als je wilt weten vanuit welk hotel Venlo en omstreken het beste te ontdekken valt, dan hoef je niet verder te zoeken! 

Toverland arrangement bij Hotel Maashof

Om te beginnen een speciale mogelijkheid bij hotel Maashof: je kunt bij je reservering van een familiekamer een Toverland arrangement nemen. Dus wil je twee dagen naar Toverland en wil je bij Toverland overnachten, dan is dit hotel zeker een aanrader!
Het arrangement dat je boekt bestaat uit toegang tot Toverland voor twee personen. Je overnachting heb je in een comfort familiekamer. Wil je met kinderen naar Toverland, dan kun je eenvoudig de tickets voor de kinderen bijboeken. Ook een ontbijt is bij dit arrangement inbegrepen. Genieten dus!

Hotel Maashof in Venlo: een heerlijk verblijf voor het hele gezin!

Activiteiten voor volwassenen

Voor volwassenen is er bij Hotel Maashof ook vanalles te doen. Geloof me, je zult je niet vervelen! Om te beginnen kun je e-choppers huren. Op een geruisloze e-chopper ontdek je de prachtige natuurrijke omgeving van Venlo en na de tocht zit er ook nog een barbecue inbegrepen bij dit arrangement! Je kunt trouwens ook nog een groter arrangement kiezen, waarbij een bezoek aan de Hertog Jan brouwerij inbegrepen zit. 

Andere activiteiten die je kunt kiezen bij Hotel Maashof zijn onder andere forelvissen (indien je in het bezit bent van een vispas), een tocht op een solex of een segway, handboogschieten en een GPS-tocht. Wil je op de creatieve toer, dan kan dat ook gewoon: Ga servies schilderen in combinatie met een lekkere high tea!

Prachtige omgeving

Er is dus super veel te doen bij Hotel Maashof en als je het lastig vindt om zelf activiteiten te verzinnen in de omgeving van het hotel, kun je dus met het grootste gemak zelf een activiteit uitkiezen die Hotel Maashof voor je in de aanbieding heeft. 

Tot slot wil ik je graag nog een tip geven voor als je met kinderen een bezoek aan Hotel Maashof brengt. Dan is het namelijk écht de moeite waard om een bezoek te brengen aan Horst (dichtbij Venlo). Daar heb je het park ‘Mind Mystery’. Wij zijn hier vorig jaar met onze kinderen geweest en het was echt heel gaaf om een middagje rond te wandelen. Mind Mystery is een park vol optische illusies. Er is enorm veel te zien en te beleven: zeker een tip om heen te gaan dus als je in Venlo overnacht! ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.