Ben jij ook langzaam al aan het verlangen naar kerst? Of misschien ben je al wel volop in de voorbereidingen voor kerst? Dat geldt voor mij wel, want ik wil dit jaar mijn gastbloggers net als vorig jaar weer bedanken met kerst.

Persoonlijke touch

Natuurlijk is er een verschil tussen een kerstpakket dat ik uitstuur en een kerstpakket dat een bedrijf naar zijn of haar werknemers uitstuurt. Bij het bedrijf waar ik lang gewerkt heb kregen we altijd hele gave kerstpakketten. Soms allemaal hetzelfde, soms verschillend per afdeling.
En altijd met een persoonlijke kaart erin van de manager. Dit laatste kan ik altijd erg waarderen, want dan weet je ook dat er echt moeite gedaan is.
Dat neem ik dus zelf ook altijd mee wanneer ik een kerstpakket(je) stuur naar mijn gastbloggers.

Verras je medewerkers met een (klein) kerstpakket

Klein kerstpakket

Natuurlijk kun je zelf een leuk kerstpakket samenstellen door een aantal items te kopen en hiervan een pakketje te maken, maar daar moet je dan natuurlijk wel de tijd voor hebben. Vorig jaar heb ik dit wel gedaan, en dat was super leuk, maar ook tijdrovend. Daarom kies ik er dit jaar voor om een kerstpakket te sturen dat al kant en klaar is. Maar…daardoor zéker niet minder leuk! En je hoeft ook niet bang te zijn dat zo’n kant en klaar kerstpakket onbetaalbaar is voor kleinere ondernemers: ze zijn er al vanaf 5 euro.

Aan het kleine kerstpakket voeg ik natuurlijk wel ook die persoonlijke touch toe, die ik juist zo belangrijk vind. Dat doe ik in de vorm van een kerstkaartje dat ik voor iedereen met de hand schrijf. Met voor iedereen een persoonlijke boodschap.
Vorig jaar had ik voor alle gastbloggers een Tony Chocolonely reep gekocht en van diegenen waarvan ik het wist, had ik ook de lievelingssmaak gekocht. Daarbij kocht ik bij de Action kerstversiering in de vorm van mini rendiertjes, die ik bij de kaart deed. Tot slot nog een kaartje erbij met een toffe quote en klaar!
Ik heb super leuke reacties erop gekregen, dus het was zeker de tijd en moeite waard.

Dus…gewoon doen!

Twijfel je toch nog of je wel of niet een (klein) kerstpakket aan je gastbloggers of medewerkers wil geven? Ik zeg: gewoon doen! De warme reacties zijn zo fijn en daarnaast laat het gewoon zien dat je je collega’s waardeert. En dat kunnen we allemaal wel gebruiken, zéker in de rare tijd waar we ons momenteel in bevinden.
♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.