Door Linda – Nu we in deze rare tijden leven, waarbij we heel veel thuis zijn en weinig leuke uitjes kunnen ondernemen, dromen we inmiddels allemaal wel van een weekendje of weekje eruit.

Voor vele van ons is de zomervakantie niet doorgegaan of in ieder geval niet op de manier die we voor ogen hadden. Ook tijdens de herfstvakantie zat een weekje weg er niet in en voor de kerstvakantie lijkt het erop dat dat niet anders gaat zijn. En dus denk ik voorzichtig iets verder vooruit, in de hoop dat we in het voorjaar eindelijk weer lekker eropuit kunnen. Lekker op de camping Pinksteren vieren, ik kijk er zó naar uit!

Waar ik dan graag heen wil, is al duidelijk. Ik zou namelijk wel graag in Nederland willen blijven, gewoon omdat ik dat voor komend jaar nog een prettiger idee vind. Twee jaar geleden zijn we in Nederland al eens een weekje weggeweest naar Limburg en dat is ons erg goed bevallen. We waren bij recreatiepark de Leistert.

Recreatiepark de Leistert

Wist je dat voor een fijne kindercamping Nederland de ideale bestemming is? Wij hebben onwijs veel mooie parken in Nederland, maar de Leistert is toch wel echt een van onze favorieten. Ik vertel je graag waarom!

Om te beginnen ligt de Leistert in een prachtige groene omgeving, vol in de natuur. Ik kom er zelf echt tot rust.
Naast de camping mogelijkheden zijn er ook accommodaties die je kunt huren. Zelf hebben we meerdere keren een verblijf geboekt in een bungalow. Die zijn heerlijk ruim vormgegeven en je hebt veel privacy in de ruime tuin.

Zwembad

En natuurlijk super belangrijk: wat is er te doen voor kinderen. Nou, onwijs veel kan ik je vertellen! Kinderen zullen zich echt geen enkel moment vervelen bij Recreatiepark de Leistert. Om te beginnen heeft de Leistert een prachtig overdekt subtropisch waterparadijs. Daar vind je onder andere glijbanen, stroomversnellingen en bubbelbaden. En is het lekker weer, kun je ook genieten van het buitenzwembad.

Subtropisch zwembad - De Leistert (63)

Binnenspeeltuin

Naast het zwembad is er ook een prachtige binnenspeeltuin. Kinderen kunnen hier volop klimmen en klauteren als het weer buiten even niet mee zit. De binnenspeeltuin is maar liefst 500 vierkante meter groot, dus daar vermaken je kids zich zeker weten! En natuurlijk zijn er ook buiten vele speeltuinen waar lekker gespeeld kan worden.

Subtropisch zwembad - De Leistert (63)

Animatie

Tot slot wil ik het recreatieteam van de Leistert benoemen. Waar veel parken alleen animatie bieden tijdens vakanties en het hoogseizoen, biedt de Leistert het hele jaar door animatie aan! Uiteraard is er tijdens vakanties en het hoogseizoen nóg meer animatie bij de Leistert, maar ook als je daar buiten komt hoeft je kind zich dus niet te vervelen. Je kunt lekker meedoen met leuke spelletjes, workshops en natuurlijk de shows bekijken.

Have fun!

Dus, als je een mooie bestemming zoekt om in het voorjaar lekker naartoe te gaan, hoef je volgens mij niet meer verder te zoeken. Geniet ervan!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.