Hoe bijzonder, je hebt een nieuw leven op de wereld gebracht. De komende tijd staat helemaal in het teken van je relatie met je baby. Het liefst zou je je kleintje alles willen leren, veel tijd doorbrengen met spelen en er gezellig samen op uit trekken. Dat kan.

Zoek de juiste babybenodigdheden bij elkaar en zorg ervoor dat zowel jij als je kind op een veilige en verantwoorde manier op stap kunnen gaan. Uiteraard houdt het daar niet bij op. Je wilt ook comfort voor je kind en gebruiksgemak voor jezelf. Mag je transportmiddel er dan ook nog leuk en trendy uitzien? Als je overal ja op geantwoord hebt, kijk dan eens naar de voordelen van de Easywalker buggy.

Comfortabel naar buiten met de Easywalker buggy

De voordelen van een Easywalker buggy

Een Easywalker buggy is meer dan alleen maar een transportmiddel. Dit Nederlandse product weet zich al vanaf de oprichting in 1989 te onderscheiden van concurrerende modellen. Elke Easywalker is gemaakt met een duidelijk doel: samen op stap gaan moet zo veilig mogelijk zijn en voor zowel jou als je kleintje een écht plezier worden. Je buggy van Easywalker is dan ook gemakkelijk in te richten als comfortabele kinderwagen als je baby nog niet rechtop kan zitten en veel slaap nodig heeft. Is je kind al wat ouder, dan tover je de Easywalker snel om tot in hoogte verstelbare buggy. Ook aan jouw gebruiksgemak is veel aandacht besteed. Je krijgt een ruim compartiment om boodschappen in te doen. Daarnaast is een Easywalker heel simpel op te vouwen tot een klein pakket. Heel praktisch als je hem mee wilt nemen in het openbaar vervoer of in je kofferbak. Het gewicht van deze buggy is zodanig, dat je hem makkelijk over je schouder draagt. Je autostoeltje monteren op je buggy? Voor Easywalker is dat geen enkl punt. Met universele of merk-specifieke adapters is dat kunstje snel geklaard.

Heerlijk op stap met je Easywalker buggy

Bekijk het assortiment van de Easywalker buggy’s en je vindt diverse modellen. Je hebt een uitgebreide keuze uit praktische accessoires om nog meer veiligheid, comfort en gemak te ervaren. De soepel lopende en slijtvaste wielen zijn voor gladde ondergronden, maar ook voor de vrije natuur geschikt. Een doorzichtig en goed afsluitend regenscherm houdt je baby droog en warm, maar laat het nog steeds van zijn omgeving genieten. De stevige draagband zorgt ervoor dat je je buggy makkelijk over je schouder hangt, zodat je beide handen vrij houdt. Een wandeling in de winter? Speciale voetenzakken houden je kleintje lekker op temperatuur. Een boswandeling in de zomer? Insectenwerende netten laten je baby van de natuur genieten, maar houden muggen en ander ongedierte buiten. Even wat eten of drinken onderweg? Met een bekerhouder en snackschaaltje gaat dit gemakkelijk en hygiënisch.

Bestel je Easywalker buggy online

De Easywalker buggy bestel je heel eenvoudig online. Easywalker heeft 3 belangrijke speerpunten: ten eerste de veiligheid van je kind. Ten tweede willen ze dat het assortiment voor je kleintje comfortabel is. Ten derde denken ze ook aan jouw gebruiksgemak. Neem eens een kijkje in hun online assortiment en ontdek alle accessoires waarmee ze het leven van jou en je kind nog mooier en aangenamer maken.♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.