Spelen en leren gaan heel goed samen. Educatief speelgoed draagt bij aan de ontwikkeling, stimuleert de creativiteit én daagt kinderen uit hun fantasie de vrije loop te laten. Er is veel keuze als het gaat om leerzaam speelgoed. Ben je op zoek naar uniek educatief speelgoed voor een kind van 1 jaar? In deze blog geven we je 5 tips!

Educatief houten speelgoed

Wil je speelgoed kopen waar je kind nog jaren plezier van beleeft? Kies dan voor houten speelgoed. Dit duurzame materiaal zorgt ervoor dat generatie na generatie van de spullen kan genieten. Bovendien bestaat het in allerlei vormen en maten, van volledige speelgoed keukens tot knusse poppenhuizen. Nog niet overtuigd? Hieronder de belangrijkste redenen om voor educatief houten speelgoed te kiezen.

  • Duurzaamheid. Het materiaal gaat jarenlang mee.
  • Veiligheid. Het natuurlijke materiaal bevat geen giftige stoffen.
  • Creativiteit. De afwezigheid van toeters en bellen stimuleert de fantasie.
  • Tijdloos. Het speelgoed is niet tijds- of trendgebonden.

Marjo Speelgoed: educatief speelgoed voor een kind van 1 jaar

Familiebedrijf Marjo Speelgoed is al 30 jaar gespecialiseerd in educatief speelgoed. De scherpe prijs-kwaliteitverhouding maakt de producten toegankelijk voor ieder budget. Zo kan ieder kind het warme en vriendelijke karakter van houten speelgoed ervaren. Ook voor educatief speelgoed voor een kind van 1 jaar kun je bij Marjo Speelgoed terecht. Hieronder 5 originele cadeautips uit hun assortiment.

Tip 1: houten take-along activity box

Op zoek naar veelzijdig speelgoed? Dan is de houten take-along activity box precies wat je zoekt. De box heeft vijf zijden met diverse spelletjes, zoals bewegende tandwielen, ballen en blokken, een doolhof en een spiegel. Neem de box overal eenvoudig mee naartoe en geef je kindje urenlang speelplezier cadeau. 

Educatief speelgoed voor een kind van 1 jaar: 5 tips

Tip 2: vormen sorteer-set

Als we het hebben over educatief speelgoed voor een kind van 1 jaar, mag deze vormen sorteer-set natuurlijk niet ontbreken. Hiermee is de kleine vast uren zoet. Zoek de juiste vorm voor elk vakje en maak de puzzel compleet.

Educatief speelgoed voor een kind van 1 jaar: 5 tips

Tip 3: vormenstoof kubus

Met de vormenstoof kubus van Marjo Speelgoed leren kinderen spelenderwijs vormen en kleuren te herkennen. Elk zijvlak heeft een andere uitdaging voor de jarige job.

Educatief speelgoed voor een kind van 1 jaar: 5 tips

Tip 4: houten stapelspel

Leer je kleintje tellen én kleuren te herkennen met dit vrolijke houten stapelspel. Sorteer de kleuren en stapel ze op elkaar. Hoeveel blauwe vormen tel je? En hoeveel gele?

speelgoed 1 jaar

Tip 5: houten sorteerplank vormenpuzzel

Vormen sorteren en puzzelen doe je natuurlijk met de houten sorteerplank vormenpuzzel. Dit is geen gewone puzzel zoals je ziet. De houten staven geven het een extra dimensie. Lukt het jullie om deze unieke puzzel op te lossen?

Leerzaam speelgoed: het beste cadeau dat je kunt geven

Op zoek naar een cadeau waarmee de jarige spelenderwijs zijn of haar vaardigheden ontwikkelt? Educatief speelgoed voor een kind van 1 jaar is altijd een goed idee. En met het houten speelgoed weet je zeker dat het generatie na generatie in goede staat blijft. 

Veel speelplezier!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.