Cadeaus voor vaders zijn moeilijk te bedenken. Of het nu gaat om een verjaardag, Sinterklaas of kerst: wat kun je ze nu geven? Veel mensen komen niet verder dan de standaard bad- en doucheset, een geurtje of gereedschap. Maar er is zoveel meer wat je kunt geven.

Zoveel wat origineler en en leuker is om te krijgen. Dus kinderen, zet de gedachten over geurtjes en showergel maar opzij, want dit zijn pas echt toffe cadeaus om aan papa te geven en natuurlijk ook om te krijgen.

Music in the air

Als je vader een echte klusser is, is dit een heerlijk cadeau om te krijgen: een Bluetooth speaker. Want zeg nu zelf: Het is toch fijn om lekker naar je favoriete nummers te luisteren tijdens het klussen in de badkamer of terwijl hij zaagwerk doet in de schuur? Vergeet niet om mee te zingen papa, want niemand hoort je als de zaag zo’n lawaai maakt.

Een bijzondere armband

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een man dat hij echt niet zomaar weg zal leggen? En heb je een beetje een hippe man die van sieraden houdt? Dan is een armband echt een aanrader. Wil je de mannen armband graveren met bijvoorbeeld de naam of geboortedatum van je kind? Dat kan, zo wordt de armband nog specialer en helemaal uniek.

Whisky

Het is al leuk om hem zijn favoriete drank te geven, maar hoe gaaf is het om ook een leuke set van een karaf met glazen te geven voor de whisky? Een diamantvormige karaf met bijpassende glazen. Precies zoals je in films en series ziet, maar dan echt in de huiskamer. Zo wil papa zijn vrienden wel uitnodigen voor een drankje toch? 

Bebaard en behaard

Er zijn best wat vaders die een baard hebben. Wist je dat het best veel tijd kost om het goed te onderhouden? Tenminste, tenzij hij graag een verwilderde bos aan zijn kin wilt hebben hangen. Hij moet er bijvoorbeeld goed voor zorgen dat de baard niet uitdroogt en hij zal het regelmatig zorgvuldig moeten bijknippen. Een verzorgingsset voor zijn baard is dan leuk om te krijgen. Inclusief schaartje, olie, wax en een kammetje, in een mooie etui. Dat is nog eens een leuke verrassing!

Ontspannen aan het werk

Als je vader op kantoor werkt, kan het zo zijn dat hij aan het eind van de dag een flink gespannen rug en nek heeft. Misschien krijgt hij door de lange uren achter de computer wel last van zijn hand en onderarm, pijn in zijn schouder. Wat is er dan fijner dan tijdens zijn werk gemasseerd te worden? Dat voorkomt dat de stress en de gevolgen van een slechte houding achter je bureau in je spieren gaan zitten. Een elektrisch nekmassage apparaat is dan een uitkomst. 

Wat geef jij je vader als cadeau? ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.