Wil jij graag een mooi sieraad geven aan je dochter? Dat is een onwijs bijzonder cadeau. Of je dit cadeau nu op haar vierde verjaardag geeft of op haar zestiende: het is super speciaal. Wanneer je je meisje al op een jonge leeftijd een sieraad geeft, zal ze hem natuurlijk wel maar maximaal enkele jaren dragen aangezien hij later niet meer past. Maar geef je een sieraad op haar zestiende, dan is het echt een cadeau voor het leven. In deze blog vind je inspiratie voor zo’n mooi sieraad cadeau.

De mooiste sieraden die je je dochter cadeau kan doen

Een armband voor je dochter

Een heel speciaal cadeau: een armbandje. Je dochter op haar Sweet Sixteen een armband cadeau doen is heel bijzonder. Jij als moeder zoekt namelijk met liefde en aandacht het armbandje uit. Kijk naar de vorm: wat draagt ze normaal gesproken graag? En de kleur: ga je voor zilver of (rosé)goud? Persoonlijk vind ik de armbandjes van Ti Sento Milano prachtig. Het zijn zilveren armbandjes met een of meerdere gekleurde steentjes erin verwerkt. De armbandjes zijn ideaal omdat ze mee kunnen groeien met de pols van je dochter. Ze zijn namelijk al vanaf vrij smal te dragen, maar hebben extra oogjes waardoor je ze kunt verlengen van 16 mm naar 20 mm.

Een ring

Een ring is ook een prachtig cadeau voor je dochter. Zelf heb ik op mijn achttiende een ring gekregen van mijn vader en die draag ik nog altijd. Voor mij is het echt een hele speciale ring. Ik moet wel bekennen dat ik deze ring samen met mijn vader uit ben gaan zoeken, want een ring voor iemand kopen is behoorlijk lastig. Met name de maat komt bij een ring nauw. Je kunt natuurlijk een ring meenemen van je dochter en die maat aanhouden, maar wat als ze hem graag aan een andere vinger zou willen dragen? Daarnaast is het ook wel fijn dat je dochter de ring mee kan uitzoeken, aangezien een ring natuurlijk altijd zichtbaar is. Het is dan wel heel fijn als ze hem qua uiterlijk ook echt prachtig vindt.

Oorbellen

Heeft je dochter gaatjes in haar oren? Dan zijn oorbellen misschien wel een mooi cadeau om te geven. Kijk goed naar wat voor soort oorbellen ze normaal gesproken draagt, voordat je iets uit gaat zoeken. Oorbellen bepalen voor een gedeelte hoe iemand je ziet, aangezien ze bij je gezicht zitten. Dus super belangrijk dat ze goed passen en dat je dochter ze mooi vindt. Op Trendjuwelier.nl vind je ontzettend veel oorbellen, dus zeker weten dat er iets moois tussen zit voor je dochter.

Een ketting

Dan hebben we natuurlijk de ketting nog over. Een ketting is ook een heel mooi sieraad om te geven aan je dochter. Ook bij kettingen geldt overigens dat het aanbod enorm is, dus het kan wel lastig zijn om te kiezen. Probeer vooraf al een beetje te bedenken waar je naar op zoek bent voor je dochter. Denk aan kleur, lengte van de ketting, met een bedeltje of niet. Zo kun je al heel veel kettingen afstrepen en maak je je keuze iets gemakkelijker.

Wat voor sieraad zou jij je dochter cadeau doen?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.