Kijk jij ook alweer zo uit naar de zomer, het warme weer en je meiden lekker met een jurkje of rokje aan naar buiten? Ik wel en ik zwijmelde vandaag dan ook weer eens helemaal weg bij de collectie van B.Nosy. Ik neem jullie in deze blog graag mee naar de zomercollectie van B.Nosy.

B.Nosy Zwemkleding

B.Nosy heeft ontzettend leuke bikini’s voor de meiden dit jaar. Met vrolijke kleurtjes en leuke kraagjes ziet je meisje er super schattig uit. Qua broekjes heb je de keuze uit een gewoon broekje of een broekje met pijpjes. Uiteraard hebben ze voor de liefhebber ook een zwempakje.

B.Nosy jurkjes

Mocht je nog niet bekend zijn met de jurkjes van B.Nosy, dan kan ik je bij deze vertellen dat je na deze jurkjes nooit meer een ander merk vindt met zulke leuke jurkjes voor meiden. B Nosy kleding is voor meiden écht fantastisch en hun jurkjes zijn geweldig!

Eerst zet ik voor jullie mijn favoriete B.Nosy jurkjes met patroon/print op een rijtje. Als iemand zegt om twee verschillende zebraprints met elkaar te combineren in één jurk, dan denk je: huh? Maar als je het dan ziet, dan ziet het er gewoon geweldig uit. Alles klopt, elke print kan met elkaar en het zijn combinaties die je zelf niet zomaar zou bedenken.

Dan hebben we dus nog de jurkjes zonder drukke patronen, voor de liefhebbers. Persoonlijk vind ik de printjes geweldig, zeker als je ze combineert met een stoere cowboylaars of in de zomer met witte sneakers. Maar ook de andere jurkjes hebben leuke kleurencombinaties, of een combinatie van print met een effen kleur.

De losse shirts

Tot slot hebben we dan natuurlijk nog de losse B. Nosy shirts. Deze shirts staat net zoals de jurkjes garant voor leuke, speelse kleuren en patronen. Daarnaast hebben veel shirts leuke opdrukken. De shirts vind ik niet zo bijzonder en gaaf als de jurkjes die ik je hierboven liet zien, maar dat komt gewoon omdat ik echt verliefd ben op de jurkjes.♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.