Waarschijnlijk komt de volgende situatie je heel bekend voor wanneer je een gezin hebt: file in de badkamer. Of het nu in de ochtend is of in de avond, file in de badkamer kan aardig wat irritaties en frustraties opleveren. Zeker wanneer je op tijd op werk moet zijn! Maar wist je dat er speciale middelen zijn die jou (en je gezin) helpen om je tijd in de badkamer te verminderen?

Wist je dat er speciale middelen zijn die jou (en je gezin) helpen om je tijd in de badkamer te verminderen? Deze spiegels bijvoorbeeld!

Een slimme spiegel met klok

De ene spiegel is de andere niet. Wanneer je je tripje in de badkamer zo snel mogelijk wilt maken, kun je het beste voor een of meerdere designspiegels gaan. Met bijvoorbeeld een ingebouwde digitale klok weet jij precies hoe laat het is en of je daadwerkelijk te laat gaat komen als je nog langer blijft staan. Daarnaast kun je gemakkelijk tot op de minuut tijdafspraken maken met andere gezinsleden. Jij mag bijvoorbeeld van 7.00 uur tot 7.15 in de badkamer zijn om je klaar te maken en je dochter van 7.16 tot 7.30 uur. Op die manier kun je je tijd nemen zonder dat je elkaar in de weg loopt

Extra verlichting

Doe je graag je make-up in de badkamer of scheert je vent zich elke ochtend? Zorg dan voor een badkamerspiegel met verlichting, zodat je alles goed kunt zien. In het donker of schemerlicht staan prutsen kost alleen maar meer tijd, zeker als het misgaat en je dingen moet gaan corrigeren. Je kunt kiezen voor ledverlichting achter de spiegel of juist in de spiegel, zodat je alles goed kunt zien. Verticale verlichting is hiervoor heel geschikt, zodat je elk plekje goed ziet en niets mist.

Een verwarmde spiegel

Als jij een ochtend-doucher in het gezin hebt ken je de volgende situatie vast. Je komt de badkamer in, maar de spiegel is volledig beslagen en je kan eerst met een droge doek gaan boenen voordat je iets ziet. Dit is niet alleen vervelend maar kost ook tijd. Kies daarom voor een verwarmde spiegel. Deze zorgt ervoor dat het temperatuurverschil tussen de warmte van de douche en de spiegel zelf klein blijft, waardoor deze niet zal beslaan. Zo kun je direct wanneer je uit de douche stapt door met de rest van je routine!

Moderne designspiegels bevatten tegenwoordig allerlei technische snufjes die ervoor zorgen dat jouw leven – en dat van je gezin – makkelijker wordt. Investeer dus in een goede spiegel en voorkom file in de badkamer!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.