Je hebt van die apparaten in huis waar je eigenlijk liever geen geld aan uitgeeft, tenminste, ik heb dat. Neem nou een wasmachine, of een wasdroger. Eigenlijk wil je toch dat die apparaten het voor eeuwig volhouden? Of een koelkast, ook al zo’n apparaat waarvan je hoopt dat hij jaren meegaat.

Is je wasdroger aan vervanging toe? In deze blog geef ik je een tip om gemakkelijk de wasdrogers te selecteren die voor jou perfect zijn.

Kijk, een nieuwe televisie of een andere bank, dat is een ander verhaal. Daar kijk je elke dag naar, of zit je elke dag op. En dat moet dan dus gewoon lekker zitten en fijn kijken. Maar een koelkast is een functioneel apparaat. Een waar ik absoluut geen dag zonder kan, dat zonder meer, maar verder is het gewoon de koelkast die het gewoon moet doen. En de wasmachine moet gewoon mijn wasjes draaien en vooral goed werken. En de droger zorgt voor lekker zachte handdoeken en snelle droge was. Maar goed, soms is daar dan het moment dat iets wél aan vervanging toe is.

De droger: tijd voor vervanging

Onze droger was al een oudje en inmiddels kwam er behoorlijk vaak was uit die net niet helemaal droog was. Zuinig was hij daarnaast ook niet bepaald volgens mij. Tot mijn schoonmoeder me vroeg of het niet eens tijd werd voor een nieuwe. Tsja, goed plan wel! Heel veel zin om naar een winkel te gaan had ik dan weer niet, maar gelukkig is daar online shopping! En wat helemaal fijn is, is dat het dan ook nog eens vele malen goedkoper is dan in de winkel!

Online een wasdroger shoppen

Ik ben begonnen op de website van Populair Product, want zij hebben een duidelijk artikel met de top 10 wasdrogers van 2021. Ze vergelijken in hun artikel de tien beste drogers met elkaar. Er wordt onder andere gekeken naar hoeveel kilo was je erin kunt drogen per draaibeurt, hoeveel geluid hij maakt en hoe de energieklasse is. Tegenwoordig hebben de betere wasdrogers minimaal een A++ label, dus let daar op bij je keuze. Tot slot worden natuurlijk ook de prijzen van de wasdrogers op de site aangegeven, zodat je precies kunt zien of de prijs-kwaliteit verhouding goed is.

Kijk ‘m shinen!

In een mum van tijd was onze oude droger weg en stond ons nieuwe witte pareltje te shinen op zolder. Naast dat deze droger veel zuiniger is, is hij ook nog eens vele malen stiller. De vorige droger kon ik beneden in de huiskamer horen, en deze droger heeft dat totaal niet. Heerlijk!

Dus…moet jij ook nodig een nieuwe droger? Wacht niet te lang, want ik beloof je dat je geen spijt krijgt van een nieuwe, zuinigere en stillere droger! En met de top 10 wasdrogerlijst van Populair Product wordt kiezen een eitje!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.