Wil jij graag een luxe badkamer qua uitstraling? Als je je badkamer gaat verbouwen, hebben wij drie tips voor je om die luxe look te creëren in je badkamer!

Wil jij graag een luxe badkamer qua uitstraling? Als je je badkamer gaat verbouwen, hebben wij drie tips voor je om die luxe look te creëren in je badkamer!

Een vrijstaand bad

Ja, het is toch misschien wel de droom van iedere vrouw. Een vrijstaand bad. Je kent ze met name uit die mooie films in luxe kamers waar het bad middenin de kamer staat. Maar tegenwoordig wordt het steeds normaler om dit ook in je eigen badkamer te maken. En waarom niet, want of je het bad nu inbouwt of los plaatst: dat maakt het verschil niet. Het enige wat je wel iets meer nodig hebt om een vrijstaand bad te kunnen plaatsen, is ruimte. Van de andere kant: je hoeft een vrijstaand bad natuurlijk helemaal niet middenin een ruimte te plaatsen, zoals we vaak in diezelfde films zien. Je kunt het bad vrijstaand naast de muur plaatsen bijvoorbeeld. Zo vraagt het wat minder ruimte en kan het alsnog.

Infrarood en Sauna

Heb je echt ruimte over in je badkamer? Dan is een infraroodcabine wellicht een aanrader voor jullie, of misschien zelfs een sauna? Dat hoeft helemaal niet groot te zijn, een tweepersoons cabine is ruim voldoende. Heb je deze ruimte niet over, dan kun je ook voor een infrarood douche. Door deze combinatie van lichtstralen kun je tijdens het douchen genieten van de warmte van het infrarood en van het licht. De warmte is goed voor je spieren en het licht stimuleert de aanmaak van vitamine D.

Geïntegreerde muziekbox

Een muziekbox ingebouwd in jouw badkamerwand. Heel veel luxer wordt het niet, dacht ik zo! Heerlijk om zo vanuit de douche je eigen muziek te kunnen bedienen. Geloof me, als je tieners in huis hebt gaan die je met deze gadget ook heel dankbaar zijn!

Natuursteen

Als je nog twijfelt over het materiaal dat je moet nemen, dan wil ik je bij deze tippen voor natuursteen en hout. Denk aan een houten badmeubel met een wasbak van natuursteen. Dit straalt enorm veel luxe uit en past dus perfect bij die luxe badkamerlook.♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.