Ben jij op zoek naar de perfecte tafellamp voor in jouw huiskamer? In deze blog lees je welke tafellamp past bij welk interieur.

Ben jij op zoek naar de perfecte tafellamp voor in jouw huiskamer? In deze blog lees je welke tafellamp past bij welk interieur.

Even om te beginnen: een tafellamp is iets anders dat een (hang)lamp boven een tafel. Een tafellamp is echt een lamp die je neer zet op tafel. Je moet het dus zien als een accessoire, aangezien je hem vrij prominent in beeld plaatst. Meestal zet je een tafellamp op een bijzettafel of een bureau, aangezien het geen hoge lamp is. Als je hem op de grond zou plaatsen, zie je hem niet voldoende en dat is zonde. Een tafellamp mag namelijk zeker gezien worden!

Een industriële tafellamp

Heb jij een robuust interieur, met veel hout en een industriële look? Dan is de industriële, robuuste tafellamp de perfecte keuze voor jouw interieur. Denk aan een lamp met een lampenvoet van teakhout. Een houten lampenvoet maakt de lamp al ontzettend gaaf in dit interieur, maar uiteraard doet ook de kap veel. Kies voor een stoer patroon op de lampenkap of juist voor een rustig design, afgestemd op de kleuren in jouw huis.

Stoer maar toch modern

Heb je een modern interieur, maar toch ook een tikkeltje stoer? Dan is een stalen tafellamp een aanrader. Verkrijgbaar in bijvoorbeeld goud of zilver bladgoud, waardoor hij perfect in een modern interieur past, maar toch iets stoers uit straalt.

Landelijke tafellamp

Tot slot vertel ik je graag nog over de perfecte tafellamp voor een landelijk interieur. Om te beginnen passen daar de robuuste lampen ook heel goed bij, maar welke ook goed passen zijn de tafellampen met patroontjes die licht doorlaten. Meestal zijn deze tafellampen in de vorm van een lantaarn en kun je ze gemakkelijk neerzetten en verplaatsen.

De keuze uit tafellampen is enorm, dus helaas kunnen wij ze hier niet allemaal uitlichten, maar mocht je op zoek zijn naar inspiratie dan is Pinterest jouw vriend op het gebied van tafellampen. Kijk lekker rond, doe inspiratie op en kies de juiste tafellamp voor jouw interieur!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.