Een mooi huis, maar wel betaalbaar: een wens van veel mensen. Ook ik had die wens en ik ben dan zo iemand die graag op onderzoek uitgaat. En daar heb jij dan weer geluk mee, want ik deel mijn gevonden tips graag met jou. Dus in dit artikel lees je 4 tips van mij, voor jou, voor een low budget huisinrichting die er tóch super mooi uitziet.

In dit artikel lees je 4 tips van mij, voor jou, voor een low budget huisinrichting die er tóch super mooi uitziet.

De keuken

Om te beginnen de keuken. De keuken is een grote uitgave als je je huis gaat inrichten, daar ontkom je nu eenmaal niet aan. Maar geloof me, een enorm budget is echt niet nodig en voor een bedrag van maximaal 3 nullen heb jij een prachtige keuken in je huis! En wees niet bang, goedkope keukens zijn niet minder goed en niet minder mooi: integendeel. Je zult je verbazen over de kwaliteit en de uitstraling van een betaalbare keuken.
Eerst zien, dan geloven? Geen probleem, bij Keukenhal kun je in de showroom een kijkje komen nemen bij alle keukens. Zo kun je dus écht ervaren hoe de keuken voelt en of de uitstraling past bij wat je zoekt. Stel dat je graag nóg wat extra wil besparen, dan kun je kiezen uit de vele showroomkeukens. Deze worden vaak vervangen en na een poosje worden de showroomkeukens dus verkocht. Mooi meegenomen!

De huiskamer

Wil je de huiskamer graag pimpen en een andere look geven? Meestal kom je dan uit bij het vervangen van het grootste meubel in de huiskamer: het bankstel. Dat kan een behoorlijke uitgave zijn, dus misschien kun je het net wat kleiner aanpakken. Wat dacht je ervan om de bank opnieuw te stofferen? Je moet hier natuurlijk wel een beetje handig voor zijn, maar als je overweg kunt met een naaimachine, is het eigenlijk niet onwijs moeilijk. Het belangrijkste is een goede mal, maar vaak kun je de huidige stof van de bank hiervoor gebruiken. Op Google vind je veel tips voor het zelf stofferen van een bank, dus kijk daar maar eens rond als je dit leuk lijkt om te doen!

De slaapkamer

Het leuke aan een slaapkamer restylen is dat je eigenlijk alleen maar de accessoires hoeft te veranderen of te vernieuwen. Denk aan een mooie vaas waar je een bos droogbloemen in zet (zo hoef je maar eenmalig een bos bloemen te shoppen) of een schilderij dat je eens verwisselt met een ander schilderij uit je huis. Een nieuw lakenpakket doet ook wonderen en verandert direct de hele look van je slaapkamer.

De badkamer

De badkamer is een lastige plek om budget in te richten, maar ook hier geldt dat als je de hele badkamer wil vernieuwen, je het beste naar goedkope badkamers of showroommodellen kunt zoeken. Verder kun je de badkamer opfrissen met een mooie nieuwe groene plant, iets wat het áltijd goed doet in de badkamer. Tenminste, als je een raam in de badkamer hebt, anders wordt het lastig voor de plant om te overleven.

Hopelijk kun je nu weer vooruit met deze 4 tips voor een low budget huisinrichting. Veel (klus)plezier!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.