Wie wil nu niet voor altijd een stralende, gladde en jeugdige huid de rest van je leven? Het geheim van een mooie huid? Natuurlijk zijn goede genen mooi meegenomen. Maar er zijn uiteraard ook een aantal handige, slimme trucjes die je in het dagelijks leven ter harte kunt nemen om je huid te laten stralen. Dat gaat van het goed reinigen van de huid, het masseren en hydrateren en eventueel het gebruik van fillers. We geven je een aantal tips.

Wie wil nu niet voor altijd een stralende, gladde en egale huid de rest van je leven? Het geheim van een mooie huid? Lees deze tips.

Gezichtsreiniging voor een gladde huid

Voor een gladde huid is het van belang alle resten grondig te reinigen en verwijderen. Dit kunnen dode huidcellen of talg zijn, maar ook je make-up. Reinig je huid dan ook ’s morgens en ’s avonds voor een gladde en egale huid.
Reinig ’s morgens om bacteriën te verwijderen die zijn geëlimineerd, en ’s avonds om vuil en make-up te verwijderen dat zich in de loop van de dag hebben opgehoopt.

Regelmatig scrubben voor een gladde huid

Om kleine oneffenheden te egaliseren, poriën te ontstoppen of dode huidcellen te verwijderen, dien je regelmatig goed te scrubben. Bij twee tot drie keer per week scrubben, zul je al merken hoe je huid op den duur extra egaal en glad wordt.
Pas wel op dat je de huid niet met te veel druk masseert. Anders kunnen de peelingkorrels je huid te veel irriteren.

Een gladde huid met een gezichtsmassage

Om een gladde huid te krijgen, is het niet alleen belangrijk om alle vuil te verwijderen, maar ook om je huid goed te verzorgen. Eén keer per week kun je een gezichtsmasker aanbrengen. De vochtboost zal de huid gelijkmatig voller maken, waardoor je huid gladder wordt. Om een mooiere huid te krijgen, geven wij als tip het gezicht vaker te masseren. Voordat je make-up aanbrengt, masseer je het hele gezicht met een rijkelijke crème gedurende ongeveer drie minuten in kleine cirkels met de vingers.
Verwijder vervolgens de overtollige crème met een papieren doekje. Nu is de huid goed doorbloed, ziet er voller uit en de make-up blijft langer mooi.

De juiste skincare

Natuurlijk is een goede huidverzorging een belangrijk aspect als je een gladde huid wilt. Zorg ervoor dat je de huid ’s morgens en ’s avonds zorgvuldig hydrateert. Zo kan een combinatie van een vochtbooster en een versterkende gezichtsverzorging zorgen voor een gladde huid op lange termijn.

Fillers voor een jongere huid

Verder zijn fillers een effectief middel in het anti-verouderingsproces van het gezicht, en zijn fillers perfect voor rimpelinjecties. Fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Ingevallen wangen, mondhoeken die omlaag gaan zijn gaan hangen en een verslapte kaaklijn kunnen we weer volume geven. Deze behandelingen worden uitgevoerd op basis van een totaalindruk van uw gezicht en niet als losse zones. Een liftend effect van het hele gezicht wordt bewerkstelligd met een liquid facelift.
Bij liquid lifting worden lijntjes en rimpels met een vulmiddel door middel van fillers ingespoten en zo van binnenuit opgevuld en gladgestreken.
De gel-achtige fillers -oplossingen zijn gebaseerd op verschillende hyaluronzuurformules of nanofat en kunnen ook worden verrijkt met extra’s zoals antioxidanten of vochtinbrengende ingrediënten die de huid op lange termijn verbeteren. Liquid lifts zijn anti-aging met een zichtbaar onmiddellijk effect en zijn vooral ideaal als mini-vullingen wanneer het snel moet gaan.♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.