Als je ons huis binnenkomt hebben wij een kale saaie muur bij het trappengat. Al jaren willen we hier iets mee. Want deze muur is uitermate geschikt als eyecatcher. Maar wat? Met duizenden foto’s in de computer is het ook niet altijd makkelijk kiezen. Daarbij is er op fotogebied zo enorm veel aanbod. Na jaren irritatie aan onze kale saaie muur, werd het tijd voor actie! Ik besloot te gaan neuzen op mijn favoriete site/aanbieder van fotoproducten: BesteCanvas.nl. Een groot aanbod, prima kwaliteit en voor mooie prijzen.

MixPix

Al snel viel mijn oog op een nieuw product dat net aan de collectie was toegevoegd, MixPix. Dit zijn lichtschuim fototegels met een formaat van 20×20. Direct wist ik welke foto’s ik wilde gaan gebruiken. De schoolfoto’s van de jongens die al jaren wat doelloos op de harde schijf staan opgeslagen. Ik werd er helemaal enthousiast van! Het bestellen ging zoals altijd super makkelijk en vlot. De MixPix wordt geleverd met een magnetisch ophang systeem, magnofix, helemaal makkelijk voor op gladde muren. Na enkele dagen wachten vol ongeduld werd er een doosje bezorgd, met daarop MIXPIX! Wederom weer met zorg verpakt en een persoonlijk kaartje erbij.

Als je ons huis binnenkomt hebben wij een kale saaie muur bij het trappengat. Tijd voor een MIXPIX fotoproduct van BesteCanvas.nl.

Mijn eerdere bestelling

Al eerder bestelde ik bij BesteCanvas.nl een prachtige foto op acrylglas. Deze hangt al even in onze woonkamer te pronken, ik ben daar nog altijd enorm blij mee. We krijgen er ook veel positieve reacties op en het resultaat is dan ook echt heel mooi. Ook deze bestelling had een mooie prijs en kwaliteit verhouding, verliep vlot en werd netjes ingepakt afgeleverd met een persoonlijk kaartje. Juist dat persoonlijk kaartje erbij doet het, dat ze toch de moeite nemen om dat te doen.

Meer, meer en nog meer!

Het nadeel van zo’n site/aanbieder is dat ik er hebberig van wordt. Op de site staan zoveel leuke dingen voor in je huis of om als cadeau te geven. Het mooie is dat er vrijwel voor elke prijs wel iets is. Het wordt dan niet meteen heel duur, en het is toch echt heel leuk om te geven of te krijgen. Inmiddels staat onze volgende bestelling al weer op mijn wensenlijstje, namelijk een retro canvas! Prachtig voor op onze jongens hun slaapkamer met een mooie foto van hun twee samen erin. En daarbij, eerlijk is eerlijk, het bestellen bij BesteCanvas en dan het ontvangen van je bestelde product voelt als het uitpakken van een cadeautje!

Welk product staat bij jullie hoog op jullie verlanglijstje?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.