Ben jij benieuwd welke kinderkleding deze zomer de trend is? Welke trends zien we voor jongenskleding en meisjeskleding op het gebied van kleuren, stof en model? Wij deden onderzoek en keken onder andere bij OTTO welke kleding populair is. In deze blog lees je er alles over!

Ben jij benieuwd welke kinderkledingtrends deze zomer er zijn? Welke trends zien we op het gebied van kleuren, stof en model? Lees het hier!

De kleuren van 2021

Qua kleuren zien we deze zomer veel aardse kleuren terug in de kleding. Denk aan legergroen, grijs, bruin en zandkleur. Gelukkig wil dat niet zeggen dat kleur deze zomer echt niet kan: integendeel! Zoals ieder jaar zijn lekker felle kleuren absoluut een go! Zelfs neon is deze zomer echt hot, heel veel feller kan het niet!

Ik hoor je denken: hoe zit het dan met printjes? Met name voor de meiden zien we overal dierenprintjes en dat is dus ook zeker een trend voor deze zomer. Denk aan de panterprint, luipaardprint of zebraprint. Bij jongens zien we eigenlijk vrijwel geen prints dit jaar, dus daar kun je de printjes beter skippen.
Wel zien we de tie-dye prints deze zomer nog terugkomen op verschillende manieren, dus als je zoon of dochter dat leuk vindt, dan mag dat gewoon nog lekker gedragen worden!

Jumpsuits en flared pants voor de meiden

De jumpsuit is inmiddels niet meer weg te denken en gelukkig blijft de jumpsuit ook echt een trend. Deze zomer kun je lekker in je luchtige jumpsuit wandelen, of je kiest voor een jumpsuit met korte mouwen en pijpjes.

Ook de flared pants is mega hot! Dit zijn de broeken die bij de bovenbenen goed aansluiten en bij de kuiten/schoenen breed uitlopen. Kies deze in leuke printjes of juist in een aardse kleur: met beide volg je de trend volledig!

Ben jij benieuwd welke kinderkledingtrends deze zomer er zijn? Welke trends zien we op het gebied van kleuren, stof en model? Lees het hier!

Mix en Match

Deze zomer is lekker combineren mogelijk. Heel fijn, want dat scheelt een hoop kosten! Dat ene shirtje kan prima bij die andere broek, zolang de kleuren maar niet vloeken. Ook print op print kan prima, zolang het elkaar niet steekt.

Vrolijke jurkjes

Jurkjes mogen in alle soorten: van eenkleurig tot verschillende kleuren en prints in een jurkje. Ook hier zie je dus het mix en match principe weer terugkomen, maar dan in één jurkje. Denk bijvoorbeeld aan de onderkant met stippels en de bovenkant met streepjes.
Ook zien we veel kant terugkomen in jurkjes, met name aan de achterkant bij de rug is dat prachtig! Bij OTTO heb je een prachtig jurkje voor meiden met een kanten rug, dus dat is zeker een aanrader!

Duurzame kleding

Het wordt gelukkig steeds belangrijker waar je kleding gemaakt wordt en dat je kleding fairtrade is. Denk aan handgemaakte kleding of kleding gemaakt door mensen in armere landen, tegen een eerlijk salaris.
Daarnaast zien we ook dat duurzame kleding hot is, oftewel kleding van biologisch katoen.

Comfy Sporty

De jongens zullen wel heel blij zijn met deze trend, want ze kunnen lekker in hun joggingbroek naar school! De lekker zittende, sportieve kleding is niet meer weg te denken en we zien het dit jaar met name bij de jongens veel langskomen! Waarschijnlijk is deze trend door het thuisonderwijs ontstaan: geen strakke skinny jeans maar een lekkere joggingbroek, laptop erbij en werken maar.♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.