Ga jij binnenkort op kraambezoek bij een meisje? Dan is deze lijst zeker geschikt voor jou! Ik heb namelijk de leukste kraamcadeautjes voor meisjes voor je op een rijtje gezet. Welke ga jij geven?

Ga jij binnenkort op kraambezoek bij een meisje? Dan is deze lijst zeker geschikt voor jou! Ik heb de leukste kraamcadeautjes voor meisjes

Waarom kraamcadeautjes speciaal voor meisjes?

Gelukkig zijn er heel veel cadeautjes geschikt voor jongens en meisjes. Maar ik hou ervan om echt iets voor jongens en echt iets voor meisjes te geven. Tenzij de ouder dat echt niet wil. Er zijn namelijk zoveel leuke kraamcadeautjes voor meisjes. En daarom heb ik dit lijstje voor je bedacht. Ik ben benieuwd wat jij gaat geven van dit kraamcadeau meisje lijstje.

Rugzak met naam

Meisjes en tasjes, het blijft iets bijzonders. Mijn dochter heeft er al mega veel en ze is pas vier. Meisjes zijn dol op tassen. Een rugzak met naam is uitermate geschikt voor een meisjesmoeder. Ik weet ook zeker dat dit één van de origineelste kraamcadeautjes zal zijn. Meestal krijgen ze kleding, rompertjes of boekjes. Maar rugzakken worden niet vaak gegeven, terwijl ze wel erg leuk én handig zijn! Laat je de naam erop zetten dan heb je zeker een hit! Mijn favoriet? De teddy rugzak, want die zijn heerlijk zacht en zo schattig!

Knuffel met naam

Ik hou van knuffels en mijn dochter ook. Wij hebben als kraamcadeautje ook een konijn met naam gekregen. Dat is nog steeds haar lievelingsknuffel. Meisjes zijn dol op zachte en schattige dingen. Dus een heerlijke zachte knuffel is dan ook zeker geschikt als kraamcadeau!

Een koffertje met spulletjes

Je hebt van die stevige koffertjes waar je allemaal leuke spulletjes in kan doen. Een ideaal kraamcadeautje! Stop er iets in voor de moeder, roze sokken voor het meisje en iets lekker en je hebt echt iets waar je langs mee kan komen. Weer iets anders dan een kraammand!

Een jurkje met een legging

Er zijn zoveel leuke jurkjes te koop. Een meisjesmoeder wordt ontzettend blij van jurkjes. Vergeet dan niet een legging erbij te kopen die goed matcht. Zo weet je zeker dat het gelijk aan kan! Jurkjes hoeven trouwens niet altijd roze te zijn. Een meisjesmama is ook blij dat andere kleuren. Althans ik wel! Hoewel mijn dochter daar nu anders over denkt.

Babyspeldjes en strikjes

Wist je dat er ook speldjes zijn die prima in het haar van je baby kunnen? Echt super schattig. Zo hoeft de moeder niet te wachten tot het genoeg haar heeft voor een staartje. Met dit kan je al snel iets leuks in het haar doen en het ziet er ook nog eens super schattig uit!

Alles van Sophie de Giraf

De dochter van een vriendin van mij is helemaal weg van Sophie de Giraf. Maar ook in mijn klas heb ik meisjes die hier vroeger mee speelden. Je hebt ontzettend veel dingen van Sophie. Zo zijn er knuffels, bijtringen, servies en verzorgingsproducten. Echt een aanrader voor een moeder die net een meisje heeft gekregen.

Maar wat kies jij? Ik ben erg benieuwd wat jij een moeder geeft die net is bevallen van een meisje.
Laat je het mij weten?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.