Binnenkort is het weer Moederdag. Ben jij ook weer aan het dubben wat jij je moeder gaat geven? Misschien dat ik je kan helpen. Je moeder verrassen hoeft namelijk niet moeilijk te zijn. En met deze tips weet ik zeker dat jij straks een blije moeder hebt!

Binnenkort is het weer Moederdag. Ben jij ook weer aan het dubben wat jij je moeder gaat geven? Misschien dat ik je kan helpen.

Stuur jouw cadeau op!

Wil je jouw moeder echt verrassen? Stuur dan iets op in plaats van langs te brengen. Als jij langs komt dan weet ze eigenlijk al dat je iets hebt meegenomen. Maar door het te versturen verras je haar echt. Wie verwacht nou dat je iets op stuurt? Een kaart met cadeau voor Moederdag is de perfecte verrassing! Kies een lief kaartje uit en doe er een cadeautje bij. Er is genoeg te kiezen, dus voor elke moeder is er wel wat leuks. Ik weet zeker dat ze dit erg kan waarderen.

Verras haar met een ontbijt voor Moederdag

De standaard kaartjes en bossen bloemen zijn niet echt verrassend. Wil je jouw moeder voor Moederdag echt verrassen? Regel dan een ontbijtje. Online vind je een hoop bedrijven die dit aanbieden. En vooral als je niet meer bij je moeder woont, dan is dit echt een leuk idee. Zo kan zij haar dag beginnen met een heerlijk cadeau. Vind je het te duur? Maak dan zelf een ontbijtje en breng het langs! Je kan het dan zo duur maken als je zelf wil en het is nóg leuker natuurlijk op deze manier!

Een speurtocht met kleinkinderen

Mijn moeder is dol op mij, maar misschien nog wel gekker op haar kleinkinderen. Hoe leuk is het om op Moederdag haar iets te laten doen met haar kleinkinderen. Een speurtocht met opdrachten die ze samen moeten volbrengen. En op het einde staat haar lievelingsdouchegel of bonbons. Een enorm leuke verrassing die ze zeker gaat waarderen!

Organiseer een high tea voor Moederdag

Mijn moeder heeft nog Moederdagcadeautjes van een aantal jaar geleden in haar kast staan. Puur omdat het niet op komt. Daarom verras ik haar dit jaar niet met een cadeautje, maar met een high tea. Natuurlijk kan je samen naar een restaurant voor een high tea, maar je kan het ook zelf organiseren. Online vind je een hoop leuke dingen die je kan maken. Neem het mee in een koeltas en pak het uit bij je moeder. Vergeet niet een leuke schaal en bordjes, want je wil natuurlijk je moeder niet achterlaten met de afwas. Ik weet zeker dat ze dit een leuke verrassing voor Moederdag gaat vinden!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.