De Huawei MateBook D16 is een desktop-pc die zich aan het grotere uiteinde van het laptopspectrum bevindt. Dit 16,1-inch apparaat is een krachtige computer die echte media biedt en een schermoppervlak dat productiviteit stimuleert. Maar dat kan zonder toe te geven aan de draagbaarheid. Dit is meestal het grootste nadeel van laptops van dit formaat. Ondanks het grote scherm is de HUAWEI MateBook D16 ideaal voor mensen die willen reizen of werken.

Ultradun ontwerp

Net als de andere laptops die we van Huawei hebben gezien, is de MateBook D16 gemaakt om er professioneel en modern uit te zien. Het grote scherm betekent meer ruimte voor het toetsenbord en de muis, zodat deze comfortabel kunnen worden gebruikt, plus de twee luidsprekers aan elke kant van de laptop zorgen voor een geweldige ervaring. Bovenop de laptop zitten twee microfoons waar een natuurlijk geluid uit komt. Deze laptop heeft een drietal USB-ports:

 • USB-Cx2 
 • USB3.2×2 
 • 3.5mm audio jack
 • HDMI-aansluiting 

Onder de laptop zitten twee ventilatoren, die de laptop zullen koelen gedurende het gebruik. Er wordt gezegd dat deze ventilatoren veel geluid maken, omdat deze ventilatoren bij het koelsysteem horen. Dit is niet het geval bij de MateBook, omdat het om kleine ventilatoren gaat van 0,2 mm dik zijn. Hierdoor blijft de laptop ten alle tijden gekoeld dankzij de sterke luchtstroom, maar voert hij dit proces wel geluidloos uit. De kenmerken van deze laptop zijn veelzijdig getest. Hierdoor wordt de MateBook D16 gezien als één van de meest duurzame laptops. Daarnaast wordt, dankzij deze tests, de aantrekkingskracht van de laptop sterk verbeterd.

Premium prestaties 

Bij laptops is het erg belangrijk dat ze hoogwaardige prestaties leveren. Daarnaast liggen deze presetaties in lijn met de kwaliteit van de bouw van de laptop. Door de grootte van het FHD-scherm van de MateBook D16 kan u gemakkelijk video’s, foto’s en teksten bewerken. Het is wel van belang dat de stroomvoorziening stabiel is. Door de grote en geavanceerde voordelen van deze laptop zal dit veel stroom vragen. De MateBook D16 heeft twee processoren:

 • AMD Ryzen5 4600H processor
 • AMD Ryzen7 4800H processor

Kies nu tussen deze twee krachtige AMD-processoropties om uw computer aan te drijven. Kies voor de AMD Radeon graphics op de solide NVMe PCI Express SSD en geniet van eenvoudige toegang tot programma’s die veel bronnen gebruiken, zoals creatieve software van Adobe. Met 16 GB RAM kunt u meerdere krachtige apps tegelijk uitvoeren. De 512 GB NVMe PCIe SSD biedt een grote hoeveelheid opslagruimte voor deze superdraagbare machine.

Om je prestaties te verbeteren, kan de MateBook D 16 sneltoetsen gebruiken om meer bronnen te ontgrendelen terwijl de batterij langer meegaat. HUAWEI’s nieuwste Bluetooth- en WiFi-technologieën helpen je met verbonden te blijven met maximaal snelheden. Omdat u via uw mobiele telefoon aan uw computer kunt sluiten, kunt u bestanden overzetten en gebruik maken van de multi-screen samenwerkingsfunctie voor eenvoudige multi-opdrachten via het scherm.

HUAWEI software

 • Draadloze internettoegang 
 • IEEE802.11a / b / g / n / ac 
 • 2.4GHz en 5GHz 
 • 2×2 MIMO
 • Ondersteuning voor de WPA2, WPA3 of Bluetooth LE 

Bluetooth

 • Bluetooth 5.1 

Voor wat betreft de matebook d 16 prijs kan u voor €899,99 helemaal opgaan in de MateBook D16, zeker voor laptops met het schermformaat van dit apparaat.

Comments are closed.