Voor zijn eerste verjaardag kreeg ons zoontje een tafeltje en twee stoeltjes. Het welbekende Ikea-setje. Het kreeg een prominent plekje in de woonkamer en er kwam een klein kastje op waar ik steeds een seizoens-tafereeltje in knutselde. Lente, Pasen, Zomer, Herfst, Sint, Kerst, alles kwam voorbij. Het kastje werd een beetje gammel en eigenlijk te klein. Tijd voor iets anders.

Enkele weken geleden zag ik op Hip en hot de seizoensboom. Gemaakt van blank hout, groot genoeg om iets in op te hangen en stevig genoeg voor peuterhandjes. Perfect! Deze werd dus besteld en geleverd net voor de derde verjaardag van ons zoontje!  Ik maakte er een heuse verjaardagsboom van met de letterslingers van Little Wannahaves.

TIP: Altijd DIY inspiratie bij Interikleur

Nu is het feest weer voorbij dus werd het tijd voor een nieuw thema. Aangezien ons zoontje steeds druk is met beestjes zoeken in de tuin was het thema snel gekozen. Zomerse beestjes. Bijen, lieveheersbeestjes, een spin en een rups. Om het af te maken nog een paar bloemen erbij.

Voor alle beestjes heb ik karton gebruikt. De bloemen zijn gemaakt van vloeipapier. Alles is vervolgens vastgezet in de boom met dubbelzijdig plakband.

seizoensboom♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.