Ieder mens heeft een dagelijkse dosis vitamines en mineralen nodig. Dit is niet voor iedere persoon gelijk, want de hoeveelheid is namelijk afhankelijk van je leeftijd en je geslacht, maar is ook nog eens persoonlijk. De ene persoon heeft namelijk meer vitamines en mineralen nodig dan de ander. En wanneer je zwanger bent, is de behoefte weer heel anders. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid geeft dus aan hoeveel vitamines en mineralen je gemiddeld dagelijks als mens nodig hebt.

Ieder mens heeft een dagelijkse dosis vitamines en mineralen nodig. Dit is niet voor iedere persoon gelijk, want de hoeveelheid wisselt.

Elke dag gezond eten

Vrouwen hebben gemiddeld meer ijzer nodig dan mannen. Dat heeft te maken met de menstruatie. Daarbij hebben vrouwen ook eerder meer vitamine D nodig, wat te maken heeft met de overgang.
Als je dagelijks gezond eet, haal je normaal gesproken netjes jouw aanbevolen hoeveelheid vitamine. Echter zijn er maar weinig mensen die echt elke dag aan de juiste hoeveelheid vitamine komen. Een pasta zonder groenten, een dagje friet, pizza of pannenkoeken en ga zo maar door: dat zijn de dagen waarop je niet voldoende groente eet en je dus niet voldoende vitamine binnenkrijgt.

Groentesapjes

Mocht dit bij jou ook regelmatig voorkomen, dan zijn de sapjes van Happy Juicy zeker een aanrader voor jou! Kort gezegd hebben zij groentesapjes die perfect zijn om snel en makkelijk aan je dagelijkse vitamines en mineralen te komen. Happy Juicy maakt verse sappen en het sap persen ze op langzame snelheid eruit. Dat zorgt ervoor dat de meeste smaak, nutriënten en enzymen behouden worden. Daarnaast voegen zij aan de sappen geen suiker toe, in tegenstelling tot de sapjes die je in de supermarkt tegenkomt. Je bent dus verzekerd van 100% natuurlijke sap! De sapjes zijn tot 7 dagen houdbaar in de koelkast en als je wil kun je ze ook invriezen, dan zijn ze maar liefst een half jaar houdbaar.

Sapkuur

Wanneer je de sapjes neemt voor je dagelijkse portie vitamines en mineralen, dan is één sapje per dag voldoende. Je kunt er ook voor kiezen om een sapkuur te starten, wat interessant is als je een paar kilo’s kwijt wil raken. Met een sapkuur vervang je je vaste eten voor sapjes en drink je zes sapjes per dag. Er zijn zes sappen met 70% groente en 3 sappen met 100% groente. Qua soorten groenten kom je van alles tegen, namelijk gele wortel, appel, witte kool, gele biet, komkommer, gember, courgette, wortels en ga zo maar door. Bij de sapjes met 70% groente kom je ook fruitsoorten tegen zoals ananas, appel en peer.♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.