Vorig jaar is mijn broer getrouwd en ik wilde als zusje natuurlijk een mooi, speciaal cadeau geven. Ik maakte uiteindelijk een trouwmand! Een mand vol cadeautjes, twaalf maar liefst. En elke maand mochten ze een cadeautje openmaken, een jaar lang. Een super bijzonder en origineel cadeau en je kunt het ook nog een heel persoonlijk maken. Welke 12 cadeautjes ik in de trouwmand deed, lees je hieronder.

Vorig jaar is mijn broer getrouwd en ik wilde als zusje natuurlijk een mooi, speciaal cadeau geven. Ik maakte uiteindelijk een trouwmand!
De trouwmand met 12 cadeautjes

Trouwmand cadeau 1: Een schort met foto

Om de wittebroodsweken te vieren vond ik het leuk om cadeau 1 daarbij aan te laten sluiten. Daarom liet ik een schort maken met daarop een mooie foto van de twee tortelduifjes, samen met hun namen en de trouwdatum. Daarbij kocht ik een mooi pak broodmeel, zodat ze zelf een lekker brood kunnen maken!

Trouwmand cadeau 2: Tin sign

Mijn broer en schoonzus hebben buiten onder hun overkapping allerlei tinnen bordjes hangen. Ik vond het leuk om daar een aanvulling voor te maken, dus liet ik een tin sign maken met de tekst “Our happily ever after” en daaronder Mr & Ms … (hun achternaam). Zij besloten de tin sign uiteindelijk niet onder die overkapping te hangen, maar te gebruiken als naambordje bij de voordeur. Ook een heel leuk idee!

Trouwmand cadeau 3: tweede kans cadeau

Dit cadeau is een heel persoonlijk cadeau want dus niet echt van toepassing is voor anderen, maar aangezien ik alle 12 cadeautjes toelicht, hoort ook deze erbij. Mijn schoonzusje heeft een paar maanden geleden heel veel bloembollen gepland, maar helaas had haar hond deze een paar dagen later allemaal uitgegraven. Dus besloot ik om nieuwe bloembollen te geven met daarbij een zakje potgrond. Ze konden er smakelijk om lachen!

Trouwmand cadeau 4: Fotopuzzel

In het kader van ‘vervelen jullie je al een beetje samen?’ liet ik een fotopuzzel maken die ik als cadeau nummer 4 inpakte. Ik koos een mooie foto van hun twee honden, maar je kunt natuurlijk zelf kijken welke foto je wil kiezen hiervoor. Je ontvangt dan de foto op puzzelstukjes en hoe leuk is het dat je je eigen foto in elkaar kunt puzzelen!

Trouwmand cadeau 5: Een scheurkalender

Dit cadeautje gaf ik in de maand november: een scheurkalender voor het jaar 2022. Natuurlijk helemaal in het thema koos ik een scheurkalender van ‘Liefde is…’. Iedere dag een leuke, lieve nieuwe quote.

Trouwmand cadeau 6: chocolade

Als je een half jaar getrouwd bent, noemen ze dit in België het chocolade huwelijk. Goed bezig die Belgen, want chocolade is natuurlijk altijd een goed idee. Ik koos een mooie foto van mijn broer en zijn vrouw en liet deze drukken op een chocolade hart. Wederom dus een heel leuk, lekker en persoonlijk cadeau.

Trouwmand cadeau 7: Sneukelpakket

Ik kocht een paar lekkere speciaalbiertjes, een fles goede wijn en een paar zakken nootjes en pakte dit in als een sneukelpakket. Lekker om samen een avondje te snacken en te drinken!

Trouwmand cadeau 8: inpakpapier

Ook dit cadeau is een persoonlijk cadeautje met een knipoog. Mijn broer en schoonzus geven al jaren lang cadeautjes verpakt op een alternatieve manier. Een krant eromheen, een doos in een doos in een doos, een tasje erom heen en ga zo maar door. Het probleem: ze hebben geen inpakpapier in huis. Dus kocht ik een paar rollen inpakpapier en leuke lintjes, pakte deze in als een cadeautje en voilà: cadeau nummer 8. Ik gaf dit cadeau in de maand februari omdat ik dan zelf jarig ben. Kunnen ze mijn cadeautje tenminste een keer mooi inpakken!

Trouwmand cadeau 9: massage olie

De boodschap: ‘9 maanden getrouwd, maar houden jullie het nog wel een beetje spannend?’ lijkt me duidelijk. Ik zocht een heerlijke massage olie uit en wat ze daar verder mee doen, laat ik mooi aan hun.

Trouwmand cadeau 10: Een gepersonaliseerde broodplank

Cadeau nummer 10 is een broodplank geworden met de namen van mijn broer en zijn vrouw en daaronder de geboortedatum. Een broodplank is een item dat je vaak jarenlang gebruikt, dus extra leuk! Daarnaast heeft mijn broer een landelijke keuken waarin een broodplank ook wel erg leuk staat.

Trouwmand cadeau 11: Spelletje

Het pasgetrouwde koppel speelt graag spelletjes, dus zocht ik een leuk spelletje uit voor ze. Het werd Keer op Keer, een leuk spel voor 2 of meer spelers. Maar je kunt natuurlijk zelf kiezen welk spel je leuk lijkt voor ze!

Trouwmand cadeau 12: Dagje sauna

Het allerlaatste cadeau wilde ik natuurlijk extra speciaal maken. Ik weet dat mijn broer en schoonzus heel graag naar de sauna gaan, dus kocht ik een saunabon met daarbij een kaartje dat wij natuurlijk op de honden passen terwijl zij genieten van een lekker dagje in de sauna.♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.