Welkom bij deze blog met daarin 6 leuke kraamcadeaus voor ouders met een pasgeboren baby. Als je net een baby hebt gekregen, is het natuurlijk heel erg leuk om cadeaus te krijgen. Maar welke cadeaus zijn nou echt leuk voor ouders met een pasgeboren baby? Wij hebben 6 leuke kraamcadeaus voor je op een rijtje gezet:

Welkom bij deze blog met daarin 6 leuke kraamcadeaus voor ouders met een pasgeboren baby. Lees maar mee en doe inspiratie op!

1. Een fotolijstje met babyfoto’s

Een baby-fotolijst is een super leuk kraamcadeau, want hiermee kunnen de ouders hun mooiste babyfoto’s showen. Kies voor een lijst met mooie details of juist een eenvoudige witte lijst, zodat de aandacht volledig naar de babyfoto’s gaat. Tegenwoordig kun je ook digitale fotolijstjes kopen, waarop foto’s digitaal getoond worden en elkaar afwisselen. Leuk voor de ouders als ze van dit soort technische snufjes houden!

2. Een accessoire voor op de babykamer

Wanneer je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau, kun je ook denken aan een mooi accessoire voor de babykamer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke lamp, een mooi vloerkleed of een mooie wanddecoratie. Een leuk accessoire maakt de babykamer namelijk net even wat meer af! Zorg wel dat je vooraf even checkt wat ze al voor accessoires hebben, want aan twee vloerkleden hebben ze waarschijnlijk niet zoveel…

3. Een slaapzakje

Een slaapzakje is ook een heel leuk kraamcadeau, want hierin kan de baby lekker knus slapen. Kies bijvoorbeeld voor een slaapzakje met leuke printjes of een slaapzakje met lieflijke details. Een slaapzakje is ook erg praktisch, want zo hoeft de baby niet met een dekentje op de arm te slapen. En het is ook niet erg als ze ouders al een slaapzakje hebben, want dat is alleen maar handig als er eentje in de was zit.

4. Een babybadje

Een babybadje is ook een heel leuk kraamcadeau, want hiermee kan de baby heerlijk ontspannen in bad. Als de ouders al een babybadje hebben, kun je misschien in plaats van het badje een badzitje kopen. Dit is een heel fijn ‘bedje’ waar je je kindje in kunt leggen tijdens het wassen. Zo heb je een hand vrij en is het badderen een heel stuk praktischer.

5. Verzorgingsproducten voor de baby

Waar je ouders ook heel blij mee kunt maken is met goede verzorgingsproducten voor de baby. Neem bijvoorbeeld biologische babyverzorging producten van Oh, Baby! Zij maken hele fijne, hypoallergene en vegan babyproducten. Zo hebben ze hele fijne shampoo, badgel, badolie en daarnaast ook een bodylotion en verzorging voor de billetjes. De shampoo prikt niet in de oogjes en helpt melkkorstjes voorkomen en de badolie is ideaal om het huidje te beschermen tegen uitdrogen.

6. Een babygym

Een babygym is een leuk speeltoestel voor je baby. Hiermee kan de baby spelen, lekker bewegen en ontdekken. Vaak hangen er knisperdoekjes, spiegeltjes, knuffeltjes en nog meer vrolijk gekleurde items aan een babygym, zodat je baby lekker kan spelen en niet uitgekeken raakt.

7. Een babyfoon

Een babyfoon is voor vrijwel elke ouder onmisbaar. Voordat je dit cadeau koopt, zou ik wel even informeren bij de ouders of ze al voorzien zijn van een babyfoon of niet. Want meestal hebben de ouders deze al tijdens de zwangerschap aangeschaft. Mochten ze zelf al een hele luxe babyfoon met camera hebben, dan is misschien een tweede, simpele babyfoon wel fijn voor bijvoorbeeld weekendjes weg of een avondje weg. Dan kunnen ze deze extra babyfoon gemakkelijk meenemen.♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.