Weet je: ik vind kamperen best wel prima, maar wél met eigen sanitair. Ik ben zo iemand die elke nacht wel een keer naar het toilet moet en dan vind ik het dus echt niet fijn dat ik die camping over moet richting het toilet. En dan zul je ook nog eens zien dat de kinderen een uur later ook moeten, maar niet alleen de camping over durven. Nee, het is niet mijn ding. Ik vind het dan ook een briljante oplossing om op een campingplek te verblijven met privé sanitair.

Ik vind het een briljante oplossing om op een campingplek te verblijven met privé sanitair zoals op de leistert. Dat is ideaal!

Camping met privé sanitair

Een camping met privé sanitair houdt in dat je gaat kamperen met je caravan, camper of tent en dat je daarbij je eigen badkamer en toilet hebt. Je maakt dan dus alleen met je eigen gezin gebruik van het sanitair en hoeft het niet te delen met anderen. Een hele leuke kindercamping Nederland waar je met privé sanitair kunt kamperen is De Leistert in Limburg. Daar heb je trouwens behalve een douche en toilet ook nog een vaatwasser tot je beschikking! Nóg relaxter dus!
Wil je trouwens écht helemaal kamperen in luxe, dan kun je bij De Leistert zelfs kiezen voor kampeerplaatsen met privé sanitair, een vaatwasser én een sauna. Als je dan niet hélemaal tot rust komt, dan weet ik het ook niet meer!

Ik vind het een briljante oplossing om op een campingplek te verblijven met privé sanitair zoals op de leistert. Dat is ideaal!

Camping de Leistert

Ken je Camping de Leistert nog niet? Deze fantastische kindercamping is absoluut een aanrader. Op de campingvelden zie je meestal kinderen tot ongeveer 12 jaar. In het midden van de campingvelden staan leuke speeltoestellen en er staan ook bomen voor wat schaduw. Wat bij de Leistert erg leuk gedaan is, is dat ieder kampeerveld geschikt is voor een bepaalde leeftijd. Zo weet je dus vrij zeker dat er veel leeftijdsgenootjes op het veld zullen zijn en je kind voldoende aansluiting heeft met andere kinderen.

Op de Leistert is enorm veel te doen en te beleven. Er zijn grote binnen- en buitenspeeltuinen, een prachtig subtropisch zwemparadijs, een waterspeeltuin en een dagstrand. Stel dat het een keer slecht weer is, dan zul je je ook niet vervelen bij de Leistert, want er is meer dan genoeg binnen te doen.

Ik vind het een briljante oplossing om op een campingplek te verblijven met privé sanitair zoals op de leistert. Dat is ideaal!

Behalve heel veel te spelen is er ook een animatieteam dat je kinderen volop zal vermaken. Zeker tijdens de vakantieperiodes, want dan zijn er extra veel activiteiten om aan deel te nemen. Elke dag zijn er allerlei leuke spellen, workshops en natuurlijk shows.

In de omgeving

Ook in de omgeving is er meer dan genoeg te beleven. Je zit bij De Leistert lekker in de buurt van Toverland, een super leuk pretpark voor kinderen en tieners. Ook dierentuin GaiaZOO of Openluchtmuseum Eynderhoof zijn aanraders. Als je trouwens ook nog iets bijzonders mee wil maken, dan is Mind Mystery in Horst ook zeker een aanrader!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.