Vind jij het ook zo lekker om in je tuin te zitten, te genieten van de rust, de kleuren, de geuren, de vogeltjes? Ik ben een echte natuurliefhebber dus het liefste zit ik zo veel en zo lang mogelijk buiten. Ook in het najaar zit ik tegenwoordig nog vele dagen en avonden buiten te genieten, onder onze veranda. Echt, dat is zo ideaal!

Vind jij het ook zo lekker om in je tuin te zitten, te genieten van de rust, de kleuren, de vogeltjes? Ik wel, van onder mijn veranda

Onder de veranda is mijn favoriete plekje

Wij hebben een houten veranda aan huis en dat is echt mijn favoriete plekje om te zitten en te relaxen. Ik heb een schommelstoel waar ik lekker in kan hangen, maar ook een fijne loungeset voor als ik even met de voetjes omhoog een boek wil lezen of televisie wil kijken.
Wat zo fijn is aan je veranda, is dat je je loungeset ook niet elke keer hoeft op te ruimen. Je kunt je tuinkussens lekker laten liggen, want als er een keer een regenbui valt, zorgt je veranda ervoor dat alles netjes droog blijft.

Om het in het najaar ook aangenaam te maken, hebben we terrasverwarmers hangen. Deze zetten we meestal in het najaar aan, als het ’s avonds wat afkoelt. Dan is het heerlijk om die terrasverwarmers aan te zetten, dan kun je gemakkelijk tot laat in de avond buiten blijven zitten.

We gebruiken onze veranda met name ook om onder te eten, want ik vind het nooit zo prettig om echt in de zon te zitten tijdens het eten. Ook de kinderen vinden het niet fijn om tijdens het eten in de zon te kijken, dus dan zitten we heerlijk onder de veranda uit de zon. Voorheen hadden we onze picknicktafel midden in de tuin, met een parasol erboven, maar toch kreeg de zon het dan vaak voor elkaar om rond het avondeten net onder de parasol door te schijnen.

Een aanrader!

Wij kunnen in ieder geval iedereen een veranda aanraden. Een houten veranda zoals wij hebben, of een luxe veranda die je helemaal op maat laat maken en daarmee de perfecte verlenging is van jouw huis. Want ook dat is natuurlijk mogelijk! Je kunt je veranda natuurlijk nog luxer maken met extra uitbreidingen zoals ingebouwde verlichting of een mooie lichtstraat. En hoe gaaf is het om er een heuse open haard aan toe te voegen? Dat is toch ook wel mijn ultieme droom hoor, een open haard buiten.
Tot slot kun je eventueel ook nog een zonnescherm (al dan niet elektrisch bedienbaar) toevoegen aan je veranda, zodat de zon ook geen kans krijgt om net te vervelen via de zijkant van de veranda, wanneer de zon wat lager staat.♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.