Bij mij wordt mijn vaste oppas pool steeds kleiner, steeds meer buurmeisjes gaan studeren. En mijn familie wil ik niet altijd vragen. Vast herkenbaar voor veel ouders. Daarom heb ik laatst Charly Cares geprobeerd. Het oppasplatform is beschikbaar in heel Nederland, met betrouwbare en flexibele Oppassers. Dikke tip van mij: het geeft mij meer vrijheid, jou hopelijk ook!

Daarom heb ik laatst Charly Cares geprobeerd. Het oppas platform is beschikbaar in heel Nederland, met betrouwbare en flexibele Oppassers.

Ik vertel je meer over de oppassers

Bij Charly Cares wordt iedere Oppas Angel (zo heten de oppassers op het platform) eerst gecheckt door het team van Charly Cares, ze moeten namelijk genoeg ervaring hebben en dat ook kunnen aantonen met referenties. Na deze check worden ze pas toegelaten op het platform, maar ook dan wordt de kwaliteit continu in de gaten gehouden. Iedere ouder vult namelijk een beoordeling in over de oppas na de oppasdienst. Deze reviews zijn ook inzichtelijk voor alle ouders, super fijn en leuk om te lezen!

Hoe maak ik een boeking met een oppas?

Bij mij zijn er een stuk of 20 oppassers binnen een straal van 2 km, zo fijn! Maar voordat je kunt boeken, moet je eerst een profiel aanmaken en informatie over je gezin invullen, je woonplaats en een leuke foto. Daarna krijg je te zien welke oppassers er allemaal in de buurt zijn. Je kunt een aanvraag maken, een aantal meiden uitnodigen en zij laten vervolgens weten of ze willen komen oppassen. Zo heb je binnen een paar uur vaak een oppas gevonden!

Waarvoor gebruik je de app?

Wij hebben het geluk dat er familieleden zijn die het leuk vinden om op te passen. Maar zoals gezegd kunnen zij niet altijd en voelen wij ons bezwaard om hen te vaak te vragen. Daarom vinden wij het ideaal om Charly Cares voor onze date-nights in te zetten. We hebben inmiddels een vaste pool van ‘Angels’ opgebouwd in de app. Het zijn studenten en kunnen voornamelijk ’s avonds oppassen. Echt een perfecte match voor ons dus!

Dus, tip van mij: probeer het ook! Ik gun iedereen een fijne oppas en af en toe een zorgeloos avondje uit. Wat mij betreft is Charly Cares hier een perfecte oplossing voor. Ga jij eens kijken of er leuke Oppas Angels in jouw buurt zitten? Succes!♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.