Leuk dat je een kijkje komt nemen op Fulltimemama.nl.

Because every mama is a fulltime mama.

Ik ben een 34 jarige  fulltime mama van een zoontje (juni 2012)  en een dochtertje (augustus 2015). Een echt koningskoppel dus. Deze twee kanjers zijn mede de inspiratie voor mijn blog. Daarnaast bestaat ons huishouden uit twee honden, twee britse katten, een lading kippen, heel veel koikarpers, twee sluierstaartjes, en mijn trots, een fries paard.

Ons huishouden, inclusief kinderen en dieren, houdt me druk bezig en lekker van de straat. Naast het zorgen voor alle twee- en viervoeters ben ik graag creatief bezig. Je zult op mijn blog dan ook regelmatig leuke DIY’s vinden. Althans, ik vind ze leuk, oordeel zelf maar of jij ze ook leuk vind. Ook vind ik het leuk om fijne tips voor kids met jullie te delen. Van uitjes tot speelgoed en van boeken tot vakantie’s. Alles waar wij, als gezin, blij van worden deel ik met jullie. Ok, bijna alles dan. Zo nu en dan zijn er wat dingen die gewoon privé blijven. Verder schrijf ik graag over de leuke en minder leuke dingen die we meemaken. Van ochtendrituelen tot dingen waar ik me druk om maak en van het leven als thuisblijfmoeder tot de bizarre dromen die ik regelmatig heb. Kortom, genoeg inspiratie om over te schrijven.

Heb jij leuke tips, ideeën, producten, evenementen of iets dergelijks dan mag je me altijd mailen! Ik sta open voor jullie ideeën. Mail me op; info@fulltimemama.nl

En natuurlijk vind ik het super tof als je Fulltimemama.nl volgt op social media. Ik ben te vinden op facebook, instagram, twitter en twitter.

Veel leesplezier!

Toffe rubrieken om te volgen;

  • Webshop van de week. Waarin ik elke dinsdag een fijn pareltje onder de webshops met jullie deel.
  • Waar ik blij van werd. Een wekelijks overzichtje op zondag met de momentjes waar ik blij van werd. Een kleine blik achter de schermen van Fulltimemama.nl.
  • Verre reis met kinderen. Een onderwerp wat regelmatig terug komt. Boordevol tips en ervaringen.

Top 5 meest gelezen berichten;

 

Handtekening

Bianca

Bewaren